Apple a lansat iOS 15.1

Apple a lansat iOS 15.1
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 oct 2021

Cea mai nouă versiune a sistemului de operare pentru iPhone vine să aducă o facilitate așteptată încă de când a fost lansat iOS 15, dar și o serie de noutăți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Una dintre funcțiile pe care Apple spunea că le va oferi iOS 15 este SharePlay, prin care mai multe persoane pot sincroniza redarea conținutului multimedia, pentru a urmări în același timp filme și a asculta în același timp muzică de la distanță.

Platforme de comerț electronic pe care poți să-ți construiești afacerea online CITEȘTE ȘI Platforme de comerț electronic pe care poți să-ți construiești afacerea online

Însă, în septembrie, iOS 15 a fost lansat fără SharePlay, funcție care devine disponibilă acum, la o lună distanță, prin intermediul primului update important de iOS 15.

Dincolo de SharePlay, iOS 15.1 aduce mai multe noutăți strict pentru modelele iPhone 13 Pro, mai exact pentru camera foto a acestora. Printre acestea se numără ProRes (funcție prin care se poate face captură video la o calitate video mai bună) și o opțiune prin care macro-ul automat poate fi dezactivat.

Cele mai mari amenințări informatice pentru companii CITEȘTE ȘI Cele mai mari amenințări informatice pentru companii

Notabilă este și noua opțiune prin care dovezile de vaccinare pot fi salvate în aplicația Wallet, pentru a fi ușor accesate atunci când sunt cerute.

În fine, iOS 15.1 vine cu suport pentru Lossless Audio și Spatial Audio prin Dolby Atmos pentru difuzoarele inteligente HomePod și HomePod Mini.

Utilizatorii care doresc să facă update-ul înainte de a primi notificarea oficială, pot intra la Settings > General > Software Update și iniția manual procesul de actualizare.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ios
iphone