Microsoft lansează Surface Laptop Go 2

Microsoft lansează Surface Laptop Go 2
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 iun 2022

Cel mai compact și mai accesibil produs din seria de laptopuri Surface - Surface Laptop Go - este actualizat cu un nou chipset și câteva alte îmbunătățiri interne.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Surface Laptop Go 2 trece la un procesor Intel Core i5-1135G7 din a unsprezecea generație, după ce modelul anterior a folosit un procesor similar din a zecea generație.

Microsoft spune că a fost îmbunătățită camera video, deși aceasta este 720p, la fel ca cea a modelului anterior. În plus, conform producătorului, Surface Laptop Go 2 ar trebui să fie mai silențios.

Microsoft lucrează la un dispozitiv special pentru streaming CITEȘTE ȘI Microsoft lucrează la un dispozitiv special pentru streaming

Noua versiune are mai multe componente ce pot fi schimbate, spune Microsoft. Printre acestea se numără ecranul, bateria, tastatura și trackpad-ul.

În rest, designul este neschimbat, cu același senzor de amprente integrat în butonul de Power și aceleași porturi. Nici acest model se pare că nu are tastatura iluminată.

Prețurile vor începe de la 600 de dolari pentru versiunea cu 4GB RAM și 128GB stocare și urcă până la 1.100 de dolari în cazul celei cu 16GB RAM și stocare de 256GB.

Prima versiune a seriei a fost considerată prea scumpă pentru performanța oferită, iar Surface Laptop Go 2, cu un preț de pornire mai mare cu 50 de dolari, are toate șansele să fie caracterizat la fel.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
surface
laptop
go 2