ANAF a anulat licitația pentru suportul tehnic al licențelor Oracle

ANAF a anulat licitația pentru suportul tehnic al licențelor Oracle
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 27 iul 2016

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a anulat, la finele lunii iunie, licitația pentru furnizarea, în următorii patru ani, a serviciilor de suport tehnic (update și upgrade) al licențelor Oracle care rulează pe echipamentele instituției, contractul fiind estimat la 13,7 milioane de euro, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Motivul invocat de instituție a fost că ofertele depuse sunt inacceptabile și/sau neconforme cu prevederile caietului de sarcini al licitației.

La licitație s-au înscris Bull Romania, Teamnet International și asocierea formată din Frontal Communication (lider) și Software Development&Consulting.

“În vederea continuării activității, susținerii în producția curentă a aplicațiilor implementate și a implementării noilor aplicații dezvolate, precum și pentru a susține aplicațiile și bazele de date ale platformelor mărite din cadrul centrului de date primar și a centrului de date secundar, licențele pentru bazele de date și serverele de aplicații trebuie să fie întreținute la zi din următoarele considerente: oferirea posibilității de a remedia operativ problemele apărute în mediile de producție, (...), precum și asigurarea posibilității de menținere a produselor software la ultimele versiuni”, se arăta în documentața licitației.

AEP anulează licitația pentru controlul informatic al banilor destinați finanțării partidelor. Argumentul: toate cele 19 oferte sunt neconforme CITEȘTE ȘI AEP anulează licitația pentru controlul informatic al banilor destinați finanțării partidelor. Argumentul: toate cele 19 oferte sunt neconforme

Finanțarea contractului urma să fie asigurată de la bugetul de stat.

În prezent, suportul tehnic al licențelor Oracle din cadrul ANAF este asigurat de Teamnet International, firmă care a fost deținută, până în vara anului 2012, de omul de afaceri și deputatul Sebastian Ghiță.

Contractul a fost atribuit prin licitație în 2012 pentru suma de 27,49 milioane de lei, fără TVA, conform datelor www.e-licitatie.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
licitatie
licente
oracle
suport tehnic
anulare