Orange Romania amână pentru 2016 lansarea serviciului de plată de pe telefonul mobil

Orange Romania amână pentru 2016 lansarea serviciului de plată de pe telefonul mobil

Sursa foto: Laszlo Raduly

Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 25 sep 2015

Lansarea comercială a serviciului de plată de pe telefonul mobil al Orange Money, programată în a doua parte a acestui an, a fost amânată pentru 2016, firma fiind în curs de obținere a autorizației din partea Băncii Naționale a României.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“În prezent, Orange Money se află în curs de obținere a autorizației din partea Băncii Naționale a României, urmând ca serviciul să fie lansat către clienți în cursul anului viitor”, au declarat pentru Profit.ro reprezentanții operatorului de telefonie mobilă Orange Romania, liderul pieței de profil.

În luna martie a acestui an, directorul general al Orange Romania, Jean François Fallacher, a declarat că serviciile Orange Money vor fi lansate în partea a doua a acestui an.

Prin Orange Money, clienții vor putea să plătească facturi sau să trimită bani altor utilizatori dintr-un cont care va fi asociat numărului de telefon. Firma va încasa un comision la fiecare transfer sau retragere a unei sume de bani.

Serviciul Orange Money este deja disponibil în mai multe piețe emergente.

În luna septembrie, Orange Romania a suplimentat investițiile în Orange Money cu 6,73 milioane de lei, ajungând astfel la un total de 8,78 milioane de lei.

Asociații Orange Money sunt Orange Romania – 99,99% și Jean François Fallacher – 0,01%.

Al doilea mare jucător pe piața telefoniei mobile, Vodafone România, a lansat în primăvara anului trecut serviciul de plată de pe mobil M-Pesa.  

viewscnt
Afla mai multe despre
orange money
lansare
serviciu
plata