Spaniolii care distribuie parfumurile Pacco Rabanne și Jean Paul Gaultier, aproape de preluarea Charlotte Tilbury

Spaniolii care distribuie parfumurile Pacco Rabanne și Jean Paul Gaultier, aproape de preluarea Charlotte Tilbury
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 4 iun 2020

Grupul spaniol Puig, distribuitorul parfumurilor Pacco Rabanne și Jean Paul Gaultier, este aproape de încheierea unui acord pentru preluarea brandului britanic de cosmetice de lux Charlotte Tilbury, într-o tranzacție evaluată la peste 1 miliard de dolari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un anunț oficial ar putea fi anunțat în această săptămână, scrie Bloomberg, care citează persoane la curent cu negocierile.

Puig, care operează sub mărcile Pacco Rabanne, Nina Ricci și Jean Paul Gaultier în industriile modei și a parfumurilor, discută o eventuală asociere cu firma de investiții BDT Capital Partners în vederea finanțării tranzacției, au precizat sursele menționate.

Revoltele George Floyd: primul miliardar de culoare al Americii cere despăgubiri de 14 trilioane de dolari pentru urmașii sclavilor africani din SUA CITEȘTE ȘI Revoltele George Floyd: primul miliardar de culoare al Americii cere despăgubiri de 14 trilioane de dolari pentru urmașii sclavilor africani din SUA

De achiziția brandului Charlotte Tilbury s-au arătat interesate și companiile Unilever, L’Oreal, Estée Lauder și Shiseido.

Compania britanică de cosmetice de lux a fost fondată în 2013 de Charlotte Tilbury (47 ani), make-up artist pentru top-modele ca Gisele Bundchen și Kate Moss.

Speculații privind o posibilă vânzare a companiei au fost vehiculate în presă încă de la începutul anului trecut. Atunci, presa din Marea Britanie a relatat că Charlotte Tilbury ar fi primit o ofertă de 1 miliard de dolari de la Estee Lauder, sub suma cerută de companie, de 1,4 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
charlotte tilbury
preluare
puig
pacco rabanne
jean paul gaultier
tranzactie
cosmetice de lux