S-au depus ofertele pentru proiectarea și execuția tronsoanelor 3 și 4 ale Drumului Expres Craiova - Pitești

 S-au depus ofertele pentru proiectarea și execuția tronsoanelor 3 și 4 ale Drumului Expres Craiova - Pitești
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 feb 2020

CNAIR a anunțat că a avut loc depunerea ofertelor pentru procedurile de atribuire a contractelor de  proiectare și execuție ale tronsoanelor 3 și 4 aferente Drumului Expres Craiova – Pitești, valoarea acestora fiind estimată la aproape 2 miliarde lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, până la termenul limită de depunere au depus oferte pentru proiectarea și execuția tronsonului 3 următorii ofertanți: Aktor, China Railway, asocierea Construcții Erbașu (lider) – Vahostav, asocierea Durmaz (lider) – Okancorp, IC Ictas, asocierea Kalyon (lider) - MET-Gun Insaat, Mapa, Nurol, asocierea SA & PE Construct (lider) – Spedition UMB – Tehnostrade, Sinohydro, asocierea Strabag – Alpenside, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Comisia Europeană obligă România să recupereze 570 milioane euro de la CFR Marfă CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Comisia Europeană obligă România să recupereze 570 milioane euro de la CFR Marfă

Valoarea estimată a contractului este de 999,41 milioane lei, fără TVA.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile Documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice. Durata contractului este de 36 luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție. Garanția lucrărilor va fi de minim 5 ani și maxim 10 ani, în functie de perioada ofertată de fiecare ofertant în parte.

Obiectul contractului constă în proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Drumului Expres Craiova - Pitesti -Tronsonul 3, în lungime de 31,75 km.

Pentru proiectarea și execuția tronsonului 4 au depus oferte următorii ofertanți: China Railway, asocierea Constructii Erbasu SA - Vahostav SK, asocierea Kalyon Insaat – Metgun, Mapa, Nurol, Rizzani de Eccher, asocierea SA&PE Construct – Spedition UMB – Tehnostrade, Sinohydro, asocierea Strabag – Alpenside, asocierea Terna – Arcada.

În perioada urmatoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile Documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice. Valoarea estimată a contractului este de 909,67 milioane lei, fără TVA.

Durata contractului este de 36 luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție. Garanția lucrărilor va fi de minim 5 ani și maxim 10 ani, în funcție de perioada ofertata de fiecare ofertant în parte. Obiectul contractului constă în proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Drumului Expres Craiova - Pitesti -Tronsonul 4, în lungime de 31,88 km.

viewscnt
Afla mai multe despre
drum expres pitesti craiova
cnair