Platforma de socializare X vrea să construiască un centru de tranzacții financiare în cadrul aplicației

Platforma de socializare X vrea să construiască un centru de tranzacții financiare în cadrul aplicației
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 aug 2023

Platforma de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, caută un gigant din sectorul datelor financiare pentru a construi un centru de tranzacționare în cadrul aplicației, a relatat joi site-ul Semafor, citând persoane familiare cu problema, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Planurile de solicitare au fost trimise marilor furnizori în ultimele săptămâni, cerând propuneri de conținut financiar, date în timp real referitoare la acțiuni și alte caracteristici, se arată în articolul Semafor.

Măsurile fiscale gândite de Guvern reușesc să îi nemulțumească și pe antreprenori, și pe angajați: Concentrați-vă pe cheltuirea banilor luați de la noi. Ieșim cu proteste ample! Angajamentul FĂRĂ TAXE, \ CITEȘTE ȘI Măsurile fiscale gândite de Guvern reușesc să îi nemulțumească și pe antreprenori, și pe angajați: Concentrați-vă pe cheltuirea banilor luați de la noi. Ieșim cu proteste ample! Angajamentul FĂRĂ TAXE, "uitat"

Compania X a cerut ofertanților interesați să spună câți bani ar angaja pentru proiect, dar nu este clar care firme, dacă există, au depus propuneri, scrie News.ro.

Compania nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii a Reuters.

Anul trecut, Elon Musk a spus că a cumpărat Twitter ca un ”accelerator pentru crearea X”, pe care a descris-o drept ”o aplicație bună la toate” și a asemănat-o cu super-aplicația chineză WeChat.

Luna trecută, Musk a schimbat numele și sigla platformei sale de socializare din Twitter și pasărea albastră în X.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
tranzacții financiare