Orange lansează o nouă ofertă de roaming

IT&C   
Orange lansează o nouă ofertă de roaming

Orange lansează o nouă ofertă de roaming, pentru destinațiile din afara Uniunii Europene.

Oferta aduce reduceri de 25% la tarifele pentru internet mobil, precum și dublarea beneficiilor de date în opțiunile cu valabilitate de 15 zile.

Urmărește-ne și pe Google News

La prima sesiune de internet în roaming în afara Spațiului Economic European (SEE), se va activa automat un pachet care conține 2 GB de trafic, cu valabilitate de 24 de ore.

Directorul unei companii românești de IT și-a vândut toate acțiunile cu 100.000 euro CITEȘTE ȘI Directorul unei companii românești de IT și-a vândut toate acțiunile cu 100.000 euro

Pentru acest pachet, tariful a fost redus de la 4 la 3 euro.

În același timp, la primul apel efectuat sau primit ori la primul SMS trimis, utilizatorii beneficiază automat de un pachet cu număr dublu de minute sau SMS-uri – 20 incluse, față de 10 anterior, la un preț începând de la 2 euro.

Clienții care petrec mai multe zile în afara țărilor din SEE pot accesa opțiunea valabilă timp de 15 zile. Oferta include o promoție prin care resursele de internet sunt dublate: utilizatorii primesc 20 GB de internet mobil și 30 de minute sau SMS-uri incluse, la 20 euro. 

ANUNȚ Ministrul Sănătății intervine în criza medicamentelor compensate - De când se ajunge la un \ CITEȘTE ȘI ANUNȚ Ministrul Sănătății intervine în criza medicamentelor compensate - De când se ajunge la un "nivel acceptabil"

Noua opțiune de roaming este valabilă în toate țările din zona 0, o nouă zona de tarifare care include principalele destinații de călătorie ale utilizatorilor de servicii Orange România.

Din zona 0 fac parte țări precum Turcia, Marea Britanie, SUA, Elveția, Emiratele Arabe Unite, Republica Moldova, Serbia și alte 18 destinații de vacanță.

Grupul francez de telecomunicații Orange, liderul pieței locale de telecomunicații, a raportat în România, pentru 2024, o pierdere de 863,86 milioane de lei, de la un profit net de 283,79 milioane de lei în anul precedent. Rezultatul negativ înregistrat anul trecut este o premieră în cifrele financiare ale operatorului telecom în intervalul 2009 - 2024, conform datelor analizate de Profit.ro.

Pierderea este raportată după ce a preluat fostul Telekom România Communications.

Cifra de afaceri a urcat cu 9,2% față de 2023, la 6,55 miliarde de lei.

Datoriile au avansat cu 55,2%, de la 7,01 miliarde de lei la 10,86 miliarde de lei, iar creanțele au totalizat 2,199 miliarde de lei, cu 40% mai mult față de 2023.

Un startup AI co-fondat de un român atrage 5 milioane dolari CITEȘTE ȘI Un startup AI co-fondat de un român atrage 5 milioane dolari

Numărul mediu de salariați a crescut cu 71,4%, la 4.059 persoane.

La 1 iunie 2024, Orange România a preluat prin fuziune Orange România Communications, fostul Telekom România Communications, fostul Romtelecom.

Mai multe detalii AICI.

Statusul Orange România Communications la Ministerul Finanțelor este "dizolvare fără lichidare (fuziune) din data 01 iunie 2024".

Fondatorul și CEO-ul Keez se retrage CITEȘTE ȘI Fondatorul și CEO-ul Keez se retrage

Pentru 2023, ultimul an disponibil, sunt arătate o cifră de afaceri de 2,31 miliarde de lei (-6% față de 2022) și o pierdere de 514,48 milioane de lei (-175% față de 2022).

Orange România este parte a grupului francez de telecomunicații Orange, cu venituri de 40,26 miliarde de lei în 2024. Mai multe detalii AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
orange
afaceri
creante
datorii
angajati
romtelecom