Discounterul non-food german TEDi continuă extinderea în România

Discounterul non-food german TEDi continuă extinderea în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 dec 2023

Retailerul german TEDi, specializat în vânzarea de produse nealimentare, branduit anterior T€Di pentru a ilustra mai clar conceptul cu care a fost lansat, și anume acela de a oferi la vânzare un număr mare de produse nealimentare la prețul de doar 1 euro, deschide un nou magazin în România și a închiriat un spațiu de 743 de metri pătrați în Galleria Mall din Piatra Neamț.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

TEDi deține acum o rețea locală la 32 de magazine.

Campari cumpără Courvoisier Cognac, afacere evaluată la 1,32 miliarde de dolari. Cea mai mare achiziție a italienilor CITEȘTE ȘI Campari cumpără Courvoisier Cognac, afacere evaluată la 1,32 miliarde de dolari. Cea mai mare achiziție a italienilor

Compania a intrat anul trecut pe piața românească, mișcare anunțată în premieră de Profit.ro

TEDi este un retailer non-alimentar înființat în Dortmund, în 2004, unul dintre cele mai mari din comerțul global, și operează în prezent peste 3.000 de magazine în 15 țări europene.

Planurile privind intrarea companiei în România au fost anunțate în premieră de Profit.ro la începutul anului 2021. Ulterior, TEDi a confirmat operațiunea pentru Profit.ro și a prezentat detalii privind planurile de dezvoltare.

Compania este deținută de grupul german HH. În 2021, Comisia Europeană a aprobat tranzacția prin care HH a preluat participația Tengelmann la TEDi, cedându-i la schimb acțiunile deținute la retailerul Kik, prezent de asemenea în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
tedi
magazin