Waze lansează teme retro

Waze lansează teme retro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 apr 2022

Populara aplicație de navigare auto Waze le oferă utilizatorilor trei teme retro, care încearcă să aducă, prin imagine și sunet, nostalgia anilor ‘70, ‘80 și ‘90.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De dragul nostalgiei și pentru a trece mai ușor timpul în trafic, Waze încearcă să-i distreze utilizatorii cu teme, pe care le numește Moods, și prin care pot fi schimbate anumite elemente vizuale și vocea care oferă indicații.

Există trei teme care corespund anilor ‘70, ‘80 și ‘90. Fiecare dintre acestea include elemente caracteristice acelei epoci.

WhatsApp adaugă noi opțiuni pentru funcția „Last Seen” CITEȘTE ȘI WhatsApp adaugă noi opțiuni pentru funcția „Last Seen”

Spre exemplu, tema anilor ‘70 permite afișarea mașinii personale pe hartă ca un clasic  microbuz Volkswagen acoperit cu flori și simboluri ale păcii, în vreme ce pentru anii ‘80 poate fi aleasă o mașină de curse din acea perioadă.

Temele includ și voci caracteristice epocilor respective, precum un instructor de fitness al anilor ‘80 sau un DJ din anii ‘70. Ghidarea vocală cu aceste voci beneficiază de expresii ale vremii și intonații specifice.

Cele trei noi teme opt fi folosite dacă limbile de afișare și ghidare alese în cadrul aplicației sunt Engleză, Franceză sau Portugheză.

viewscnt
Afla mai multe despre
waze
teme
auto