Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Miruna Gheordunescu, Partener Global Mirex

Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Miruna Gheordunescu, Partener Global Mirex
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 iul 2017

Idei Mari pentru Viitor, o rubrică în care Profit.ro prezintă cărți și articolele de presă citite în ultima perioadă de către manageri de companii și antreprenori, pe care aceștia le recomandă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Cărți și articole citite în ultima perioadă de Miruna Gheordunescu, Partener Global Mirex

Made in Italy» export keeps accelerating: 4% growth in the next four years, up to €490 billion'' - link (businesseviaitaly-com)

(Cifre clare care certifică ideea că Luxul italian este timeless)

"Amazon to Buy Whole Foods for $13.4 Billion" - link (nytimes.com)

(Tranzacțiile memorabile, care schimbă cu adevărat industriile și modul nostru de viață, nu se întâmplă in fiecare zi. Noi avem norocul să fim martorii acesteia)

"Advertising Is Dead; Long Live Advertising" - link (time.com)

(Ce pot face pentru clienți este o întrebare pe care mi-o pun tot timpul, astfel că volumul lui Essex este o lectură bine venită)

"Elisa Steele on Trusting Your Instincts" - link (nytimes.com)

(În spatele fiecărui business de succes, stă o femeie puternică. Elisa Steele vorbește cu naturalețe despre familie, instincte și empatie. Must read!)

"Move Over, Bitcoin. Ether Is the Digital Currency of the Moment" - link (nytimes.com)

(Va câștiga Bitcoin lupta cu nou venitul Ether? Competiția este la fel de acerbă ca în lumea reală)

Miruna Gheordunescu este fondator și partener Global Mirex, o companie fondată împreună cu Razvan Costache, tineri antreprenori români. La doar 34 de ani, are o vastă experiență în afaceri, cu mai multe activități antreprenoriale în diferite sectoare, atât în România, cât și în Italia.

Compania este unic importator și distribuitor pe piața autohtonă pentru o serie de branduri italiene premium, precum Antica Gelateria del Corso, Miscela d’Oro, Arthemia, Olio Basso sau Toschi.

viewscnt
Afla mai multe despre
idei
viitor