EXCLUSIV Lansările pregătite de fintech-ul NAGA în România: Vedem un potențial mare de dezvoltare și vrem să fim parte din acest proces; discuții cu fonduri de investiții

Povești cu Profit   
EXCLUSIV Lansările pregătite de fintech-ul NAGA în România: Vedem un potențial mare de dezvoltare și vrem să fim parte din acest proces; discuții cu fonduri de investiții

NAGA Group, furnizor al SuperApp-ului financiar NAGA.com, avându-l pe românul Octavian Pătrașcu CEO și acționar principal, se pregătește să lanseze în România varianta în lei a produsului NAGA Earn, dar și NAGA Pay, cu servicii de carduri și plăți adaptate pieței locale, respectiv un program educațional pentru investitorii români.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

“Strategia noastră pentru 2025 este clară: ne concentrăm pe consolidarea prezenței în regiunile cheie, respectiv Europa, America Latină, piețele din Golf, și Asia de Sud-Est, pentru că acolo vedem cel mai mare potențial de creștere. Obiectivul este să facem din NAGA o platformă de referință în aceste piețe, care să ofere utilizatorilor acces complet la toate verticalele de care au nevoie”, anunță într-o discuție cu Profit.ro Octavian Pătrașcu (foto), românul care conduce un grup cu peste 600 de angajați.

Urmărește-ne și pe Google News

Un pas esențial în această direcție este lansarea SuperApp-ului NAGA, o aplicație care integrează trading, investiții, crypto și plăți. În paralel, NAGA lucrează la integrarea cu mai multe burse locale și la deschiderea de noi birouri în piețele unde cererea este reală și constantă, precum țările din zona Golfului și America Latină.

EXCLUSIV INTERVIU Co-fondatorul Revolut anunță: Vom aduce și în România bancomate. Ne uităm și la RoPay ca o nouă metodă de plată. Ce va fi cu abonamentele de telefonie mobilă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV INTERVIU Co-fondatorul Revolut anunță: Vom aduce și în România bancomate. Ne uităm și la RoPay ca o nouă metodă de plată. Ce va fi cu abonamentele de telefonie mobilă

“În România, direcția este la fel de ambițioasă. Am lansat deja integrarea cu Bursa de Valori București și NAGA Earn în euro, urmând să introducem în curând și varianta în lei. În a doua parte a anului, ne concentrăm pe lansarea NAGA Pay, cu servicii de carduri și plăți adaptate pieței locale, și pe demararea unui program educațional pentru investitorii români.

Credem că România are un potențial mare de dezvoltare și vrem să fim parte din acest proces”, detaliază Octavian Pătrașcu.

În primăvară, NAGA a inclus acțiunile companiilor de la BVB pe platforma proprie. În urma acestei operațiuni s-a dovedit că România a fost una dintre cele mai active piețe imediat după lansare, iar pe lângă investitorii locali s-a remarcat un interes ridicat din Spania, Italia și Germania, piețe cu comunități mari de expați români.

În ceea ce privește companiile cele mai tranzacționate, în top 3 s-au aflat Banca Transilvania, Nuclearelectrica și Hidroelectrica.

Payscale deschide un centru tehnologic în București: Soluțiile inteligente pe care le creăm vor modela lumea muncii pentru milioane de angajați din întreaga lume CITEȘTE ȘI Payscale deschide un centru tehnologic în București: Soluțiile inteligente pe care le creăm vor modela lumea muncii pentru milioane de angajați din întreaga lume

“Rezultatele au depășit așteptările noastre în ceea ce privește numărul de utilizatori activi”, spune Pătrașcu, amintind că NAGA a decis să prelungească până la finele anului campania prin care aplică 0% comision la tranzacționare pentru utilizatorii noi.

NAGA se axează pe lansarea unor produse care să ofere utilizatorilor soluții concrete pentru diversificarea și optimizarea investițiilor, precum NAGA Earn, serviciu destinat celor care doresc să valorifice fondurile care nu sunt investite pe platformă, astfel încât să obțină un beneficiu similar unei dobânzi, aplicat direct soldului disponibil în numerar al conturilor de tranzacționare.

Acest produs este disponibil acum doar în euro, dar va fi introdusă, curând, și varianta în lei.

În plus, NAGA pregătește lansarea investițiilor recurente, pentru cei care vor să își construiască un portofoliu într-un mod disciplinat, extinderea portofoliilor tematice de acțiuni, extinderea disponibilității cardului NAGA Pay în mai multe regiuni și creșterea ofertei de ETF-uri și noi instrumente financiare.

NAGA Group a obținut anul trecut un împrumut în valoare de 10 milioane de euro, destinat susținerii planurilor de creștere și dezvoltare strategică, fondurile fiind utilizate în principal pentru activități de marketing și de îmbunătățire continuă a produsului.

FOTO Cel mai mare spital privat de oftalmologie din Transilvania - Rețeaua de Oftalmologie Dr. Holhoș deschide unitatea în Alba Iulia CITEȘTE ȘI FOTO Cel mai mare spital privat de oftalmologie din Transilvania - Rețeaua de Oftalmologie Dr. Holhoș deschide unitatea în Alba Iulia

“În paralel, explorăm și alte oportunități de finanțare și suntem în discuții cu mai multe fonduri de investiții, pentru a înțelege care sunt cele mai potrivite opțiuni disponibile în piață în raport cu obiectivele noastre de dezvoltare pe termen mediu și lung”, mai spune Pătrașcu.

NAGA este o companie fintech germană, listată la bursa din Frankfurt, care oferă un SuperApp ce integrează într-o singură platformă tranzacționarea socială, investițiile în acțiuni, criptomonede și neobanking-ul, beneficiind de tehnologie avansată dezvoltată intern.

Operând în peste 100 de țări și având 9 birouri locale, NAGA oferă o gamă diversificată de servicii financiare clasice, dar și pentru criptomonede.

viewscnt
Afla mai multe despre
naga
produse noi
octavian patrascu