Acțiunile UiPath revin pe creștere, după cinci sesiuni de declin

Acțiunile UiPath revin pe creștere, după cinci sesiuni de declin
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 20 ian 2022

Acțiunile UiPath au revenit pe creștere joi, după cinci sesiuni consecutive de scăderi, precipitate de un val de vânzări pe titlurile companiilor de tehnologie, care a împins indicele Nasdaq în teritoriu de corecție.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Acțiunile UiPath s-au apreciat cu până la 8,9% în prima parte a tranzacțiilor pe bursa de la New York astăzi, atingând un maxim intraday de 38,38 dolari/unitate.

În jurul orei 19:30 (ora României), acțiunile companiei de software erau cotate la 37,17 dolari, în urcare cu 5,42% față de referința de miercuri.

ULTIMA ORĂ Tribunalul București suspendă greva de la STB și dispune reluarea imediată a activității UPDATE Șoferii sfidează decizia instanței CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Tribunalul București suspendă greva de la STB și dispune reluarea imediată a activității UPDATE Șoferii sfidează decizia instanței

La acest preț, capitalizarea companiei fondate de Daniel Dines și Marius Tîrcă se ridică la 19,52 miliarde de dolari, deținerea lui Dines fiind evaluată la aproximativ 4,1 miliarde de dolari.

Indicele Nasdaq Composite se aprecia cu 1,63% la ora menționată, iar Dow Jones și S&P 500 cu 0,94% și, respectiv 1,13%.

Acțiunile americane încearcă o revenire după valul de vânzări din ultimele zile, survenit în contextul creșterii randamentelor obligațiunilor. Investitorii și-au redus expunerea pe acțiunile considerate supraevaluate, companiile tehnologice fiind printre cele mai afectate.

Miercuri, indicele Nasdaq a suferit un recul de 1,2% și a intrat în teritoriu de corecție, cu un declin de peste 10% raportat la cel mai recent maxim.

Acțiunile UiPath au coborât la un nou minim record ieri, de 35,01 dolari/unitate, înainte de a recupera ușor din pierderi.

De la începutul anului, acțiunile companiei s-au depreciat cu circa 13,7%.

viewscnt
Afla mai multe despre
uipath
actiuni uipath
daniel dines
bursa new york
nasdaq
corectie nasdaq