VIDEO Prima News: Primele reduceri din acest an. Prețuri mai mici și cu 70%

VIDEO Prima News: Primele reduceri din acest an. Prețuri mai mici și cu 70%
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 ian 2023

Începutul de an a venit și cu reduceri substanțiale în magazine. Prețurile sunt mai mici chiar și cu 70%, așa că iubitorii de shopping profită din plin de această perioadă. Mai ales că unii dintre ei și-au cumpărat acum produsul dorit la jumătate de preț.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primele reduceri din acest an i-a determinat pe români să iasă, din nou, la cumpărături. Mai ales că prețurile sunt considerabil mai mici, așa că cei mai mulți au profitat și și-au reînnoit garderoba, arată Prima News.

Subway analizează o posibilă vânzare care ar evalua compania la peste 10 miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Subway analizează o posibilă vânzare care ar evalua compania la peste 10 miliarde de dolari

Unii iubitori de shopping s-au pregătit din timp și doar au așteptat momentul în care magazinele au anunțat perioada de reduceri. Printre cei care profită din plin de aceast perioadă sunt și foarte mulți străini. Numai că prețurile nu i-au impresionat de această dată.

Bugetul nu a fost un impediment pentru mulți pasionați de shopping. Cei care nu au ajuns încă în magazine trebuie să se grăbeasă însă, pentru că reducerile durează doar până la finalul acestei luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
reduceri
preturi