Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Ciprian Susanu, General Manager Dare Digital

Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Ciprian Susanu, General Manager Dare Digital
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 aug 2017

Idei Mari pentru Viitor, o rubrică în care Profit.ro prezintă cărți și articolele de presă citite în ultima perioadă de către manageri de companii și antreprenori, pe care aceștia le recomandă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Cărți și articole citite în ultima perioadă de Ciprian Susanu, General Manager Dare Digital

"Here's the Kind of Person You Should Always Be Hiring--No Matter the Job" - link (inc.com)

(Am crezut întotdeauna într-o cultură organizațională orientată spre performanță și încerc să angajez oameni care să se alinieze la viziunea și la misiunea agenției pe care o conduc. Am căutat oameni cu personalități puternice și valori bine definite, care să fie dornici să învețe și să crească odată cu compania.

Când am citit prima dată acest articol mi-am dat seama că țineam cont de aceleași criterii, însă mai degrabă la nivel intuitiv. Am ales mereu oameni cărora să le pese și care să se implice în mod real, cu pasiune, în ceea ce fac, care să-și asume responsabilitatea și să caute performanța în fiecare zi și care să fie întotdeauna orientați spre învățare continuă, atât intern cât și în relație cu clienții.

Cred cu tărie că o echipă cu oameni potriviți contribuie în mod decisiv la impactul pe care îl are o companie pe piață)

"10 Management Lessons They Don't Teach You in Business School" - link (inc.com)

(Succesul unei companii pe piață și atingerea obiectivelor setate țin, într-o foarte mare parte, de tipul de management din cadrul acelei companii. Cei care se află în poziții de conducere știu că dezvoltarea echipelor și antrenarea oamenilor pentru performanță este o slujbă dificilă și că nu există o rețetă predefinită care să te-nvețe s-o faci ca la carte.

Articolul din Inc.com ar putea să pară contraintuitiv, însă, din experiența mea, se aplică în totalitate în lumea reală a managementului de zi cu zi. Câteva sfaturi pe care eu le aplic în agenția pe care o conduc și pe care le recomand cu tărie celor care au propriile companii țin de crearea unei legături apropiate cu fiecare membru din echipa ta, de integritate și transparență în procesul de feedback, atât când e pozitiv, cât și când e negativ, de empatie când e vorba de concedierea oamenilor care nu se descurcă la joburile pe care le au și, nu în ultimul rând, de angajarea oamenilor care au potențialul de a te înlocui la un moment dat)

"Entrepreneurship Is Not What You Think -- It's 100% About Serving Others" - link (forbes.com)

(Am fost întotdeauna convins că antreprenoriatul nu înseamnă să știi cum să vinzi o idee cât mai bine sau să monetizezi promisiuni pe care știi că nu reușești să le duci la bun sfârșit. Cred cu tărie că antreprenoriatul nu este doar despre tine. Un adevărat test de maturitate, cu alte cuvinte, din care înveți că „meseria” asta este 100% despre a-i ajuta pe ceilalți, fapt care va aduce succesul și va crește profitabilitatea companiei, oricare ar fi domeniul ei de activitate)

Ciprian Susanu (www.cipriansusanu.ro) este digital marketer cu peste 12 ani de experiență în online și General Manager al Dare Digital, agenție de strategie online și servicii integrate de digital marketing, care oferă soluții individualizate și performance marketing atât pentru brand-uri internaționale, cât și pentru business-uri antreprenoriale. Agenția oferă următoarele servicii: strategie online, campanii de performance marketing, social media, SEO, CRO, training, support și consultanță, web&mobile development, producție video, branding și digital PR.

viewscnt
Afla mai multe despre
idei
viitor