Ford va rechema la service peste 125.000 de SUV-uri și camionete, din cauza riscului de incendiu

Ford va rechema la service peste 125.000 de SUV-uri și camionete, din cauza riscului de incendiu
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iun 2023

Ford Motor Co va rechema la service peste 125.000 de SUV-uri și camionete în SUA, din cauza riscului de incendiu la compartimentul motorului, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul Administrației Americane pentru Siguranța Traficului (NHTSA), transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Operațiunea, care extinde rechemările similare din 2022, vizează anumite SUV-uri Escape și Lincoln Corsair și camionetele Maverick, fabricate în perioada 2020 - 2023 și echipate cu motoare hibride, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ Listarea Hidroelectrica la Bursă este așteptată în iulie CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Listarea Hidroelectrica la Bursă este așteptată în iulie

"În eventualitatea cedării motorului, combustibilul de acolo și vaporii ar putea ajunge în compartimentul motorului, unde ar putea izbucni un incendiu", precizează NHTSA.

Agenția îi sfătuiește pe proprietari să parcheze și să închidă motorul, dacă aud zgomote neașteptate la motor, dacă observă o reducere a puterii vehiculului sau dacă văd fum. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
suv
incendiu