Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Ileana Ionescu, Principal la Ensight Management Consulting

Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Ileana Ionescu, Principal la Ensight Management Consulting
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 oct 2017

Idei Mari pentru Viitor, o rubrică în care Profit.ro prezintă articolele de presă citite în ultima perioadă de către manageri de companii și antreprenori, pe care aceștia le recomandă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Articole citite în ultima perioadă de Ileana Ionescu, Principal la Ensight Management Consulting

"5 lucruri de ținut minte pentru un manager de proiect"- link (ensight.ro)

(Recomand articolul pentru că abordează managementul de proiect dintr-o perspectivă foarte pragmatică. Este un articol pertinent care argumentează pentru cele mai bune practici în proiectele de consultanță de management, bazate pe experiența de lucru. Se adresează deopotrivă celor care sunt interesați de consultanță de management sau, în general, de domeniul managementului de proiect)

"Și, totuși, ce fac consultanții în management sau consultanții în afaceri?" - link (ensight.ro)

(Am întâlnit mulți oameni care încercau să înțeleagă ce este profesia de consultant. Ce este consultanță în management și ce te face să fii consultant? De ce apelează companiile la serviciile unui consultant? Cu ce se ocupă consultanții? Articolul edifică și clarifică câteva confuzii cu privire la această profesie, de aceea îl consider util)

Ileana Ionescu este Principal la Ensight Management Consulting, liderul pieței românești de consultanță în management, raportat la cifra de afaceri și numărul de consultanți. Compania este partener fondator al Nextcontinent, o rețea de firme de consultanță afiliate cu 33 de birouri în 28 de țări și o echipă de 1.100 de consultanți. De la înființarea sa în anul 2000, Ensight a evoluat continuu, dezvoltând un portofoliu complex de servicii de consultanță pentru următoarele arii de activitate: strategie, operațiuni, financiar, resurse umane și tehnologie, oferind astfel soluții integrate de consultanță și răspunzând nevoilor din ce în ce mai complexe ale companiilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
idei
viitor