Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Florin Castravete, co-founder PhotoHotel

Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Florin Castravete, co-founder PhotoHotel
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 nov 2017

Idei Mari pentru Viitor, o rubrică în care Profit.ro prezintă articolele de presă citite în ultima perioadă de către manageri de companii și antreprenori, pe care aceștia le recomandă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Articole citite în ultima perioadă de Florin Castravete, co-founder PhotoHotel

"What is a data-driven company and how do you become one?" - link (infoworld.com)

(Articolul explică foarte bine ce schimbări ar trebui să facem în companie pentru a ne asigura că putem să evoluăm și să luăm decizii pe baza datelor. Un lucru important este ca datele să fie actualizate automat, rapid și toți factorii decizionali să aibă acces la ele oricând)

"There’s No Such Thing as Big Data in HR" - link (hbr.org)

(E mult mai important ce indicatori și date alegi să monitorizezi în loc să ai foarte multe date și să nu reușești să le interpretezi; În plus, articolul ne explică de ce e important să avem această abordare: pentru a avea o consistență a datelor între mai multe baze de date și surse de informații)

"With Big Data, Companies Can Predict Your Success Before Your First Day On The Job" - link (fastcompany.com)

(Articol vechi, încă de actualitate. Dacă urmărim și colectăm datele corecte, ne putem folosi de date pentru a prezice viitorul unui angajat înainte de a începe munca. Software-urile și sistemele de analiză predictivă ne pot ajuta în acest sens)

"15 Smart Tips For Introducing Automation To Your Business" - link (forbes.com)

(Câteva sfaturi importante de luat în considerare atunci când decizi că vrei să automatizezi anumite procese în companie. Pornește întodeauna de la o problemă pe care vrei să o rezolvi și nu de la dorința generală de a automatiza procesele)

PhotoHotel este o companie europeană ce oferă servicii fotografice în unitățile hoteliere din Europa. O parte foarte importantă a business-ului, acea de recrutare și pregătire a personalului, se regăsește în România. PhotoHotel oferă tinerilor cu vârstă între 18 și 35 de ani oportunitatea de a avea un job atipic, într-o țară străină, cu recompense financiare pe măsura performanțelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
idei
viitor