România, pe ultimele locuri în UE după productivitatea vacilor de lapte

România, pe ultimele locuri în UE după productivitatea vacilor de lapte
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2018

Fermele din Uniunea Europeană au produs, în anul 2016, o cantitate totală de aproximativ 168,3 milioane de tone de lapte, dintre care 96,9% (sau 163 milioane de tone) a provenit de la vacile de lapte iar restul de 3,1% (sau 5,4 milioane de tone) de la oi, capre și bivolițe, arată datele publicate luni de Eurostat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Peste o cincime (20,9%) din cantitatea totală de lapte de vacă a provenit din Germania, urmată de fermele din Franța (16%), cele din Marea Britanie (9,6%) și Olanda (9,4%), scrie Agerpres.

Autoritățile americane susțin că PMI nu a prezentat dovezi concludente că dispozitivele IQOS sunt mai puțin riscante decât țigaretele tradiționale. Acțiunile PMI și Altria s-au depreciat CITEȘTE ȘI Autoritățile americane susțin că PMI nu a prezentat dovezi concludente că dispozitivele IQOS sunt mai puțin riscante decât țigaretele tradiționale. Acțiunile PMI și Altria s-au depreciat

În România, a fost produsă o cantitate de 3,9 milioane de tone de lapte de la 1,1 milioane de vaci. Comparativ, Austria a produs o cantitate de 3,6 milioane de tone de lapte de la 540.000 de vaci.

viewscnt
Afla mai multe despre
vaci
lapte