Sport

SanoPass FIT pregătește o expansiune semnificativă. Decizia care a surprins compania

SanoPass FIT pregătește o expansiune semnificativă. Decizia care a surprins compania

ieri, 07:09

Platforma de servicii și abonamente medicale și de fitness SanoPass FIT, preluată în 2022 de grupul MedLife, estimează că va ajunge în acest an la peste 6.000 de clienți pe segmentul B2B, rezultat care va contribui la consolidarea poziției companiei pe piață.

  • Dan Șucu a adus din nou bani la Rapid
    Dan Șucu a adus din nou bani la Rapid
    sâmbătă, 11:31

    Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert, a efectuat o nouă majorare de capital la clubul de fotbal Rapid București, în sumă de 15 milioane lei în numerar și prin conversia unei creanțe de 10 milioane lei, conform unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

  • Programele de Corporate Wellness - fericire pentru angajați, profit pentru companii
    Programele de Corporate Wellness - fericire pentru angajați, profit pentru companii
    vineri, 10:01

    Tu cum îți motivezi echipa? Cum menții un mediu de lucru plăcut și productiv? Acestea sunt întrebări esențiale pentru orice manager sau antreprenor preocupat de bunăstarea angajaților și de succesul companiei. Conceptul de fitness corporate devine tot mai relevant pentru succesul unui business, oferind beneficii tangibile pentru angajați și companii deopotrivă.

  • Un miliard de euro pentru fuziunea circuitelor ATP și WTA
    Un miliard de euro pentru fuziunea circuitelor ATP și WTA
    miercuri, 10:44

    Fondul de investiții al Arabiei Saudite, PIF, a oferit un miliard de euro pentru fuziunea circuitelor ATP și WTA și a dat un ultimatum de 90 de zile pentru a accepta, informează EFE.

  • Audi va cumpăra 100% din acțiunile Sauber, pentru a intra în Formula 1
    Audi va cumpăra 100% din acțiunile Sauber, pentru a intra în Formula 1
    8 mar 2024

    Consiliile de Supraveghere ale companiilor Volkswagen AG și AUDI AG au votat preluarea completă a Grupului Sauber, un pas necesar pentru intrarea completă în Formula 1 a mărcii Audi. Ca urmare a acestei decizii, a fost aprobată și noua conducere a echipei.

  • ULTIMA ORĂ Simona Halep poate reveni în competiții
    ULTIMA ORĂ Simona Halep poate reveni în competiții
    5 mar 2024

    Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul nutritiv care, în opinia ei, a dus la suspendarea sa pe patru ani pentru dopaj. Halep cere daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care operează sub numele de Schinoussa Superfoods, după ce a fost depistată pozitiv la US Open 2022 cu Roxadustat, medicament folosit adesea de persoanele cu anemie, relatează Reuters.

  • Becali vrea un nou partid, alături de un fost fotbalist
    Becali vrea un nou partid, alături de un fost fotbalist
    5 mar 2024

    Omul de afaceri George Becali, proprietarul clubului de fotbal FCSB, vrea să-și înființeze un nou partid politic.

  • Presa maghiară: Academia fondată de Hagi umilește Academia Puskás fondată de Viktor Orbán
    Presa maghiară: Academia fondată de Hagi umilește Academia Puskás fondată de Viktor Orbán
    1 mar 2024

    Publicația maghiară nepszava.hu relatează pe larg cum Academia de fotbal fondată de Viktor Orbán în localitatea Felcsút nu reușește să demonstreze nimic, în timp ce Academia de fotbal fondată de Gheorghe Hagi, deși se susține din bani privați, s-a impus în piață și continuă să înregistreze performanțe.

  • VIDEO Fondul de investiții al antreprenorilor Iulian Cîrciumaru, Andrei Crețu și Voicu Oprean (AROBS) intră în acționariatul Nordensa, pentru tineri fotbaliști
    VIDEO Fondul de investiții al antreprenorilor Iulian Cîrciumaru, Andrei Crețu și Voicu Oprean (AROBS) intră în acționariatul Nordensa, pentru tineri fotbaliști
    29 feb 2024

    Nordensa Football, un start-up care a creat o aplicație ce permite fanilor fotbalului să se implice în acest sport prin susținerea tinerilor jucători, a atras o finanțare de aproape 500.000 de euro de la Vertical Seven Group (VSG), fond de investiții al antreprenorilor Iulian Cîrciumaru și Andrei Crețu, Cabrio Investment, vehiculul de investiții controlat de soții Delia Alina și Voicu Oprean (fondatorul AROBS), DMA Development și Andras Kovari, potrivit datelor analizate de Profit.ro.

  • Rețeaua World Class redeschide cluburile după închiderea temporară
    Rețeaua World Class redeschide cluburile după închiderea temporară
    21 feb 2024

    World Class România anunță redeschiderea cluburilor care au fost temporar închise în urma inspecției ANPC, după remedierea aspectelor identificate.