Real Estate&Construcții

Umbrărescu se retrage aproape complet din Spedition UMB și lasă compania soției și copiilor

Umbrărescu se retrage aproape complet din Spedition UMB și lasă compania soției și copiilor

ieri, 17:16

Omul de afaceri Dorinel Umbrărescu mai deține doar 1% din compania de construcții Spedition UMB, restul de 68% din pachetul de 69% cesionându-l soției și celor doi copii.

 • C&W Echinox: Valoarea tranzacțiilor imobiliare din România a crescut cu 43% în primul semestru, la 530 milioane euro
  C&W Echinox: Valoarea tranzacțiilor imobiliare din România a crescut cu 43% în primul semestru, la 530 milioane euro
  ieri, 13:16

  Valoarea totală a tranzacțiilor imobiliare din România a ajuns la 530 milioane euro în prima jumătate a acestui an, în creștere cu 43% față de aceeași perioadă din 2016, piața fiind susținută în special de tranzacțiile cu spații comerciale, arată un raport publicat joi de compania de consultanță C&W Echinox.

 • LCS Imobiliar vinde 16 imobile și terenuri și aprobă achiziții de 5 milioane de euro
  LCS Imobiliar vinde 16 imobile și terenuri și aprobă achiziții de 5 milioane de euro
  ieri, 07:25

  Acționarii companiei LCS Imobiliar Cluj-Napoca au aprobat vânzarea a 16 imobile și terenuri din patrimoniu, precum și achiziționarea de imobile și acțiuni ori alte bunuri mobiliare, în limita a 5 milioane de euro. Tot la 5 milioane de euro a fost stabilită și limita maximă de îndatorare pe care o poate contracta societatea în anul financiar 2017

 • Prefab București își reduce de 4 ori profitul semestrial
  Prefab București își reduce de 4 ori profitul semestrial
  miercuri, 14:30

  Producătorul de materiale de construcții Prefab a realizat în primul semestru o cifră de afacri de 31,68 milioane lei, cu 3,43% mai mare decât cea de 30,63 milioane lei raportată pentru perioada similară a anului trecut, însă rezultatul din exploatare s-a diminuat drastic.

 • Iridex a vândut 50% din proiectul rezidențial Gruenpark
  Iridex a vândut 50% din proiectul rezidențial Gruenpark
  miercuri, 11:03

  Dezvoltatorul imobiliar Iridex Group a vândut 50% din ansamblul rezidențial Grunenpark, un complex de 85 de apartamente cu două, trei și patru camere, situat în cartierul Drumul Taberei.

 • Noi restricții pregătite pentru supermarketuri și hipermarketuri
  Noi restricții pregătite pentru supermarketuri și hipermarketuri
  marţi, 15:30

  Noi reguli discutate la nivel politic stabilesc ca supermarketurile să fie amplasate o distanță de cel puțin 1 kilometru față de o piață, iar hipermarketurile să fie scoase în afara orașelor mari. Centrele comerciale care nu respectă aceste condiții vor mai funcționa pe amplasamentele existente doar o durată limitată, de 2 ani de exemplu.

 • Prebet Aiud afișează o pierdere de aproape 100.000 de lei la S1
  Prebet Aiud afișează o pierdere de aproape 100.000 de lei la S1
  luni, 16:55

  Compania specializată în fabricarea produselor din beton Prebet a realizat în primele 6 luni ale anului o cifră de afaceri netă de 10,10 milioane lei, cu 16,66% mai mică decât cea de 12,12 milioane lei din perioada similară a anului trecut, iar rezultatul este negativ de aproape 100.000 de lei.

 • Alumil Rom Industry și-a înjumătățit profitul semestrial net
  Alumil Rom Industry și-a înjumătățit profitul semestrial net
  luni, 14:43

  Distribuitorul de profile de tâmplărie din aluminiu Alumil Rom Industry, deși a avut afaceri relativ constante, și-a diminuat cu 56% profitul net la 6 luni la aproximativ 230.000 de lei.

 • Piața liberă de birouri, deschisă și pentru Oficiul Jocurilor de Noroc
  Piața liberă de birouri, deschisă și pentru Oficiul Jocurilor de Noroc
  duminică, 13:05

  Birourile terioriale ale Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc vor putea fi închiriate și de pe piață, în condițiile în care Ministerul Finanțelor sau autoritățile locale nu vor putea asigura spațiile necesare pentru activitatea instituției.

 • La jumătatea anului, Transilvania Construcții își păstrează dinamica de la T1, cu afaceri în creștere și profit substanțial mai mic
  La jumătatea anului, Transilvania Construcții își păstrează dinamica de la T1, cu afaceri în creștere și profit substanțial mai mic
  11 aug 2017

  Deși și-a sporit afacerile cu 15% în primele 6 luni ale anului, compania Transilvania Construcții a raportat un profit net mai mic de 1 milion de lei, cu 69% sub cel din perioada similară a anului trecut.