Asigurări

Adrian Marin primește un nou mandat la Generali România Asigurare-Reasigurare, după ce a preluat și UNSAR într-un moment dificil

Adrian Marin primește un nou mandat la Generali România Asigurare-Reasigurare, după ce a preluat și UNSAR într-un moment dificil

joi, 07:52

Adrian Marin primește un nou mandat la Generali România, fiind avizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară pentru un nou mandat de Președinte al Directoratului la Generali România Asigurare-Reasigurare.

 • Euroins continuă să crească, pe fondul avansului subscrierilor RCA
  Euroins continuă să crească, pe fondul avansului subscrierilor RCA
  joi, 07:30

  Euroins România, al patrulea asigurător local după nivelul primelor subscrise în 2018, a înregistrat un avans de 28,1% al primelor subscrise în primul semestru al acestui an, rezultat susținut de dinamica veniturilor din polițe RCA. Subscrierile au atins 256,4 milioane de leva (621,6 milioane de lei) în intervalul analizat, de la 200,1 milioane de leva (476,1 milioane de lei) în perioada ianuarie - iunie 2018.

 • Partidul lui Barna lansează idei norvegiene cu gazele din Marea Neagră în ziua în care Iohannis discută subiectul cu Trump la Washington
  Partidul lui Barna lansează idei norvegiene cu gazele din Marea Neagră în ziua în care Iohannis discută subiectul cu Trump la Washington
  marţi, 16:45

  USR propune ca impozitele și redevențele care ar urma să fie colectate de stat de pe urma eventualei exploatări comerciale a zăcămintelor românești de gaze naturale din Marea Neagră să fie distribuite către conturile individuale ale românilor participanți la fonduri de pensii private obligatorii (Pilonul II), oarecum pe model norvegian.

 • Poșta vrea să-și extindă flota auto
  Poșta vrea să-și extindă flota auto
  marţi, 08:00

  Poșta Română a inițiat o licitație estimată la 43,4 milioane de lei, fără TVA, pentru achiziționarea în leasing financiar pe 4 ani a unui număr de 430 de autoutilitare. Ofertele vor fi deschise în partea a doua a lunii septembrie.

 • CEC Bank împrumută Capital Fleet Services
  CEC Bank împrumută Capital Fleet Services
  marţi, 07:38

  Capital Fleet Services, companie care a preluat 39% din acțiunile Nemo Express în 2018, a contractat de la CEC Bank un credit de 1,8 milioane de euro în vederea finanțării activității de leasing operațional a societății.

 • ASF: Se constată o deteriorare a situației profitabilității la nivelul pieței locale de asigurări. Potențiale riscuri și vulnerabilități
  ASF: Se constată o deteriorare a situației profitabilității la nivelul pieței locale de asigurări. Potențiale riscuri și vulnerabilități
  19 aug 2019

  Piața asigurărilor din România se confruntă cu o deteriorare a situației profitabilității în condițiile în care rata combinată a daunei a înregistrat, în primul trimestru al acestui an, o valoare de valoare de 110,6%, de la 99% în perioada similară a anului 2018, se arată în primul raport al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) privind stabilitatea piețelor financiar nebancare.

 • Euroins lansează asigurea de răspundere civilă pentru judecători și procurori
  Euroins lansează asigurea de răspundere civilă pentru judecători și procurori
  19 aug 2019

  Euroins România, al patrulea asigurător local după nivelul primelor subscrise în 2018, lansează un nou produs, sub forma asigurării de răspundere civilă profesională pentru judecători și procurori.

 • Noi numiri la Gothaer Asigurări-Reasigurări
  Noi numiri la Gothaer Asigurări-Reasigurări
  19 aug 2019

  Grupul german Gothaer a semnat noi numiri în Consiliul de Administrație și Echipa de Management Executiv a filialei din România, Gothaer Asigurări-Reasigurări.

 • Pierderi globale de 44 miliarde dolari în primul semestru din cauza catastrofelor naturale și dezastrelor
  Pierderi globale de 44 miliarde dolari în primul semestru din cauza catastrofelor naturale și dezastrelor
  17 aug 2019

  Catastrofele naturale și dezastrele provocate de om au fost responsabile pentru decesul a peste 5.000 de persoane și au generat pierderi economice de 44 miliarde dolari (39,7 miliarde euro) în primul semestru la nivel mondial, potrivit unui studiu preliminar al grupului elvețian de reasigurări Swiss Re, transmite AFP.

 • Autoritatea de Supraveghere Financiară a lansat proiectul FinTech Hub
  Autoritatea de Supraveghere Financiară a lansat proiectul FinTech Hub
  14 aug 2019

  Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a lansat, pe www.asfromania.ro, proiectul FinTech Hub prin intermediul căruia a fost creat cadrul instituțional pentru dialog cu societățile ce dezvoltă soluții FinTech (inovație tehnologică în domeniul serviciilor financiare) ce pot fi aplicate pe oricare dintre piețele reglementate și supravegheate de către Autoritate.