VIDEO Bitdefender, care pregătește listarea acțiunilor în SUA, sponsorizează Matrix

VIDEO Bitdefender, care pregătește listarea acțiunilor în SUA, sponsorizează Matrix
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 dec 2021

Bitdefender, care și-a anunțat recent oficial că a depus documentele în vederea listării acțiunilor pe bursa din SUA, confirmând astfel informațiile transmise anterior de Profit.ro, transmite acum că sponsorizează „Matrix Renașterea/ The Matrix Resurrections”, al patrulea lungmetraj din franciză.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

VEZI VIDEO AICI

În acest context, compania a lansat și o promoție de reduceri la mai multe produse.

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender, condus de Florin Talpeș, a angajat JP Morgan și Morgan Stanley pentru lansarea unui IPO pe piața din SUA.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

La începutul anului, mergermarket indica, de altfel, că Bitdefender este probabil să urmărească lansarea unei Oferte Publice Inițiale (IPO) în 2022, deoarece Vitruvian Partners, acționar al companiei, caută un exit cu o listare în SUA sau la Londra. Vitruvian va dori să urmărească evoluția acțiunilor UiPath înainte de a face o mutare definitivă cu IPO, indica atunci sursa.

De ce este important: O evaluare de peste 1 miliard de dolari înaintea listării poate aduce României un nou unicorn, după UiPath. Anterior, fondul de investiții Vitruvian Partners a cumpărat aproximativ 30% din Bitdefender, devenind al doilea cel mai mare acționar, după familia Talpeș. Compania a fost evaluată atunci la peste 600 de milioane de dolari. Un “unicorn” este o companie privată evaluată la cel puțin 1 miliard de dolari.

De asemenea interesant: În primăvara anului 2019, Bitdefender l-a numit în poziția de director financiar pe John Stynes, un executiv irlandez cu aproape două decenii de experiență în companii de tehnologie listate la bursă, într-un context în care compania nu excludea atunci o listare viitoare pe Bursa de Valori București.

Acum, în paralel, compania a decis că Bitdefender Free, una dintre cele mai populare soluții de securitate gratuite pentru Windows, va fi retrasă definitiv începând cu 31 decembrie.

Accesul la medicamente în timp de pandemie. Despre investiții, echipă, portofoliu de produse și acoperire națională, cu Gabriel Bănică, Director General Europharm Distribuție CITEȘTE ȘI Accesul la medicamente în timp de pandemie. Despre investiții, echipă, portofoliu de produse și acoperire națională, cu Gabriel Bănică, Director General Europharm Distribuție

"Dezvoltarea produselor noastre se axează pe protecția multiplatformă și, ca urmare, retragem Bitdefender Antivirus Free pentru Windows începând cu 31 decembrie 2021. Utilizatorii actuali vor primi asistență tehnică până la 30 iunie 2022", a transmis compania.

Retragerea Bitdefender Free se referă doar la aplicația pentru Windows, cele pentru Android și iOS vor continua să fie disponibile, cel puțin deocamdată, conform TechRadar Pro

"Revizuim în mod constant portofoliul de produse pentru a ne asigura că tehnologiile incluse în acesta sunt suficiente pentru a menține siguranța utilizatorului în orice situație. Din păcate, produsul nostru antivirus gratuit nu mai îndeplinește cele mai înalte standarde ale noastre", a explicat un reprezentant al companiei.

Bitdefender este o companie românească de securitate informatică și software antivirus, cu activitate la nivel global, care furnizează soluții de protecție împotriva amenințărilor cibernetice pentru peste 500 de milioane de utilizatori din peste 170 de țări.

Fondată în 2001 de Florin și Măriuca Talpeș, compania, cu peste 1.600 de angajați, are sediul central în București și birouri în SUA, Canada, Austrialia, Marea Britanie, Franța, Germania, Spania, Danemarca, Italia, Suedia, Olanda și Emiratele Arabe Unite și o rețea de peste 20.000 de parteneri reseller.

În 2018, Bitdefender a cumpărat compania olandeză RedSocks, specializată în securitatea rețelelor, la doar o lună după achiziționarea partenerului din Australia, eTech SMS.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitdefender
listare new york