Portland Trust a început lucrările la ultima fază a proiectului Oregon Park

Portland Trust a început lucrările la ultima fază a proiectului Oregon Park
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 sep 2017

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust și fondul american de investiții Ares Management vor lansa în octombrie faza finală a lucrărilor de construcție la clădirea C a proiectului de birouri Oregon Park din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clădirea C va dispune de o suprafață neta închiriabilă de 25.000 metri pătrați dispuși pe 6 etaje și va avea o parcare subterană cu două nivele. Clădirea C va fi construită în oglindă față de clădirea B și va încheia procesul de dezvoltare a Oregon Park, care astfel va ocupa o suprafață netă închiriabilă de 70.000 metri pătrați. Finalizarea clădirii C este programată pentru sfârșitul anului 2018.

Terenul de 4 hectare pe care este construit Oregon Park, a fost achiziționat de la Gruppo Nusco în 2014. 

STUDIU Hotelierii de pe litoral nu vor mări tarifele anul viitor. Un sejur, în această vară, a costat, în medie, 1.621 lei pe cameră CITEȘTE ȘI STUDIU Hotelierii de pe litoral nu vor mări tarifele anul viitor. Un sejur, în această vară, a costat, în medie, 1.621 lei pe cameră

Portland Trust este una dintre cele mai importante companii de dezvoltare imobiliară din Europa Centrală și de Est. Firma a fost înființată în anul 1997 de către britanicul Robert Neale, care deține funcția de director general în cadrul companiei. În 1999, o parte din Portland Trust a fost preluată de grupul American Apollo Real Estate Advisors, acum ARES Management, pentru a se putea extinde și a investi în proiecte mai ample.

În România, compania a pus accent pe dezvoltarea unor clădiri de birouri la cele mai înalte standarde și a unui spațiu industrial. Portland Trust are birouri în Praga și București și a construit până în prezent peste 550.000 de metri pătrați de spații închiriabile.

viewscnt
Afla mai multe despre
oregon parc
portland trust