Operatorii din turism anunță număr record de rezervări pe Valea Prahovei pentru sărbătorile din decembrie

Operatorii din turism anunță număr record de rezervări pe Valea Prahovei pentru sărbătorile din decembrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2017

Unitățile de cazare din stațiunile de pe Valea Prahovei sunt ocupate în proporție de 70 la sută pentru Crăciun de 95 la sută de Revelion, anunță operatorii din turism. Cele mai căutate stațiuni sunt, potrivit rezervărilor, Sinaia, Bușteni și Azuga.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit datelor furnizate de Ascoiația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, multe dintre locurile decazare din stațiunile prahovene sunt deja rezervate pentru perioada Crăcviunului și a Revelionului, scrie News.ro.

”În Sinaia, Bușteni și Azuga, pentru Crăciun, 70% din locurile disponibile sunt rezervate, în timp ce, pentru Revelion, în aceleași stațiuni mai mult de 95% din locuri sunt deja ocupate” se arată într-un comunciat dat publicității de APDT Prahova.

Ryanair lansează o nouă campanie de oferte, cu prețuri reduse cu până la 15% CITEȘTE ȘI Ryanair lansează o nouă campanie de oferte, cu prețuri reduse cu până la 15%

Conform aceleiași surse, în zonele Breaza și Campina pentru minivacanța de 1 decembrie gradul de ocupare a locurilor decazare este  de 60 la sută, iar pentru Crăciun, în Câmpina, gradul de ocupare se ridică la 60% iar la Breaza 50%, întimp ce pentru Revelion ambele stațiuni au un grad de ocupare de peste 65%.

Pentru perioada de Crăciun, un pachet de patru nopți la un hotel de patru stele care include cină festivă de Crăciun va costa aproximativ 1.800 de lei de persoană, în timp ce la unitățile de cazare din categoria trei stele turiștii vor achita 1.300 lei/persoană, pentru același tip de pachet.

Pentru Revelion, pachetele includ cină festivă în noaptea dintre an și vor costa, la un hotel de 4 stele, peste 3.000 lei de persoană, iar la 3 stele, peste 2.000 de lei/persoană.

viewscnt
Afla mai multe despre
valea prahovei
rezervari