Bayern Munchen a pierdut 150 de milioane de euro

Bayern Munchen a pierdut 150 de milioane de euro
scris 6 iul 2021

Campioana Germaniei, Bayern München, a înregistrat piedreri de aproximativ 150 de milioane de euro din veniturile neîncasate în zilele de meci, din cauza pandemiei Covid-19, a declarat președintele comitetului care supervizează activitatea clubului, Herbert Hainer, informează lefigaro.fr.

Dar Hainer a insistat că "ambițiile (n.r. - clubului) nu s-au diminuat”., scrie News.ro

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Noul sezon al Bundesliga începe la 13 august, iar șefii lui Bayern speră că reglementările din Bavaria în domeniul sanitar vor permite unui număr limitat de suporteri să participe la primul meci de acasă, la 21 august, împotriva formației FC Koln, pe un stadion, Allianz Arena, care poate primi 75.000 de persoane.

Fostul internațional a spus că obiectivul echipei pentru sezonul viitor este de a câștiga un al zecelea titlu consecutiv în Bundesliga.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

"Acesta este marele nostru obiectiv. Acest lucru nu s-a mai făcut până acum în marile campionate europene", a adăugat el.

viewscnt
Afla mai multe despre
bayern munchen
fotbal