VIDEO Roxana Olaru, cofondator Creadiv, la Profit TV: Secretele unei prezențe eficiente în mediul online

VIDEO Roxana Olaru, cofondator Creadiv, la Profit TV: Secretele unei prezențe eficiente în mediul online
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mar 2019

Roxana Olaru este o tânără antreprenoare care a pornit o agenție digitală și ajută românii din Diaspora să revină în țară.

Creadiv este din 2008 pe piață, crescând în fiecare an volumul de business. Până în acest moment, Creadiv a avut peste 150 de clienți, atât din România, cât și din afara țării, din diferite industrii și domenii de activitate.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Bogdan Bocșe, fondator VisageCloud, la Profit TV: Cum crești un business de recunoaștere facială CITEȘTE ȘI VIDEO Bogdan Bocșe, fondator VisageCloud, la Profit TV: Cum crești un business de recunoaștere facială
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

"Antreprenor de România" este un proiect media și de educație antreprenorială care identifică soluțiile pentru dezvoltarea ecosistemului antreprenorial românesc. Prin conceptul emisiunii "Antreprenor de România", publicul descoperă cum să gândească și să acționeze ca un antreprenor, direct de la fondatorii companiilor românești. Claudiu Vrînceanu descrie, pe baza studiilor de caz, procesele, strategia și tacticile din culisele afacerilor lansate de fondatorii români, invitații emisiunii "Antreprenor de România".

viewscnt
Afla mai multe despre
roxana olaru
creadiv