Un important cablu submarin de fibră optică pentru internet din sudul Franței a fost întrerupt

Un important cablu submarin de fibră optică pentru internet din sudul Franței a fost întrerupt
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 oct 2022

Un important cablu submarin de fibră optică pentru internet din sudul Franței a fost întrerupt, provocând probleme de conectivitate în Europa, Asia și Statele Unite, inclusiv pierderi de pachete de date și creșterea duratei de răspuns a site-urilor web, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News

Compania de securitate Zscaler raportează că a făcut ajustări de rutare pentru a atenua impactul. Cu toate acestea, utilizatorii încă se confruntă cu probleme din cauza furnizorilor de aplicații și de conținut care direcționează traficul prin căile afectate, scrie G4Media.ro.

Inflația din Marea Britanie urcă din nou la maximul ultimilor 40 de ani CITEȘTE ȘI Inflația din Marea Britanie urcă din nou la maximul ultimilor 40 de ani

Echipele de reparații s-au deplasat rapid la fața locului, dar au fost nevoite să aștepte ca poliția să colecteze probe înainte de a li se permite să lucreze la refacerea pagubelor.

Incidentul a afectat trei legături: Marsilia-Lyon, Marsilia-Milano și Marsilia-Barcelona.

Echipele de reparații ale Zscaler au restabilit una dintre legături, dar tehnicienii au continuat să observe pierderi de pachete și latență pentru unele destinații.

viewscnt
Afla mai multe despre
internet
cablu
franta