Un milion de dolari pentru un loc de parcare în Hong Kong

Un milion de dolari pentru un loc de parcare în Hong Kong
scris 24 oct 2019

Protestele violente care zguduie de cinci luni Hong Kong-ul nu au împiedicat un om de afaceri să plătească aproape un milion de dolari pentru un loc de parcare, transmite Bloomberg.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Suma de 7,6 milioane dolari Hong Kong (970.000 de dolari SUA) plătită de Johnny Cheung Shun-yee pentru un loc de parcare reprezintă cea mai mare sumă plătită vreodată pentru a parca un automobil în Hong Kong și posibil oriunde în lume. Comparativ, 970.000 de dolari reprezintă de 30 de ori salariul mediu anual în Hong Kong sau prețul unui apartament de două camere în cartierul de lux Chelsea din Londra sau în zona Manhattan din New York, scrie Agerpres.

VIDEO Google Maps oferă ghidare pedestră pentru persoanele cu probleme de vedere CITEȘTE ȘI VIDEO Google Maps oferă ghidare pedestră pentru persoanele cu probleme de vedere

Locul de parcare este amplasat în clădirea de birouri The Centre, al cincilea zgârie nori din Hong Kong, care în luna octombrie 2017 a devenit cea mai scumpă clădire de birouri din lume după ce a fost vândută pentru mai mult de cinci miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
hong kong
parcare