Profit.ro a premiat antreprenori de succes și manageri de top români, la Gala Povești cu Profit Made în România

Profit.ro a premiat antreprenori de succes și manageri de top români, la Gala Povești cu Profit Made în România Galerie foto

De sus în jos, de la stânga la dreapta:1) Liviu Drăgan, fondatorul și managerul Total Soft 2) Ion Sturza, proprietar Elefant.ro, fost prim-ministru al Republicii Moldova 3) Doctorul Cătălin Copăescu, fondator Ponderas Academic Hospital 4) Robert Redeleanu, CEO UPC România 5) Monica Cadogan, fondator și CEO Vivre 6) Ruben Perju și Iosif Harasemiuc, fondatori Noah Watch 7) Daniel Cârstea, CEO Profi 8) Cristian Pandel, fondator și manager Christian Tour 9) Celina Condorovici, brand manager Albalact 10) Radu Lupaș, asociatul lui Dan Isai, fondator Salad Box

Profit.ro
Profit.ro
scris 16 nov 2016

Profit.ro a premiat în această seară, în cadrul Galei Povești cu Profit Made în România, 10 antreprenori de succes și manageri de top români, care au dezvoltat branduri românești și au reușit să se impună pe piețe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Premiile au fost acordate pentru:

Liviu Drăgan, Fondator Total Soft, pentru “Expansiune pe piețe externe”

Ion Sturza, Fondator Elefant.ro, pentru “Pariul online pe carte”

Raul Ciurtin, Fondator Albalact, pentru “”Cea mai bună construcție de brand”

Dan Isai, Fondator Salad Box, pentru “Viziune în strategia de expansiune”

Cristian Pandel, Fondator Christian Tour, pentru “Rezistență pe piețe riscante”

Robert Redeleanu, CEO UPC, pentru “Ofensiva digitală”

Daniel Cârstea, Director general Profi, pentru “Dinamism în retail”

Iosif Harasemiuc și Ruben Perju, Fondatori Noah Watch, pentru “Debut în antreprenoriat”

Monica Cadogan, Fondator Vivre, pentru  “Inovație în modelul de business”

Cătălin Copăescu, Fondator Spitalul Ponderas, pentru “Excelență în medicină și afaceri”

La Gală, care a marcat și aniversarea unui an de la lansarea Profit.ro, au fost prezenți peste 200 de oameni de afaceri, cititori, colaboratori și parteneri.

În fața oamenilor de afaceri a fost prezent și președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Dragoș Doroș, principala instituție care apare în fața oamenilor de afaceri pe parcursul unui an.

"Facem lucruri pe care încercăm să le îndreptăm pentru mediul de business. Foarte mare parte din contribuabili plătesc taxe la timp și de bunăvoie și pentru aceștia ne concentrăm pentru ajutor și colaborare. ANAF are o imagine negativă pentru că ia bani, nu dă bani, dar banii se duc în școli, sănătate, securitate", a spus Doroș.

El a arătat că dimensiunea extrem de mare a aparatului de lucru al ANAF presupune că schimbările pot fi efectuate doar în timp.

"E greu de schimbat peste noapte ceva, e un organism ca o navă, dai de timonă și virajul se întâmplă peste 2-3 mile. Când vom schimba, un contribuabil cu risc mic nu ar mai trebui deranjat deloc", a adăugat șeful Fiscului.

Andrei Roșu, primul om din lume care a finalizat circuitul de 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe cele 7 continente (record înregistrat în Cartea Recordurilor), singurul român care a traversat înot Canalul Mânecii, a încheiat Gala Povești cu Profit Made în România vorbind despre performanță și despre provocările care te scot din zona de confort și te determină să-ți depășești limitele.

Criteriile de evaluare și selecție pentru premiile acordate de Profit.ro celor mai buni 5 întreprinzători români și celor mai buni 5 manageri de companii din România au fost:

- evoluția afacerilor 

- rezultatele financiare ale companiilor, precum și alte aspecte importante privind viziunea managerilor și a proprietarilor de firme (rezultatul operațional, profitul net, evoluția activelor totale, rentabilitatea activelor și a capitalului, raportul cost/venit)

- evoluția cotelor de piață

- mari contracte mari încheiate pe parcursul anului, tranzacții importante realizate/coordonate

- investiții apreciate nu doar în funcție de mărime, ci ținând cont și de capacitatea de a transmite efecte pozitive în economie, de a crea locuri de muncă

- decizii strategice luate, produse noi lansate, intrarea pe piețe noi, extinderea rețelelor teritoriale, inovații, invenții, acțiuni de marketing

- implicarea în proiecte sociale

- decizii care indică orientare către rezultate, concentrare pe client, capacitatea de a anticipa tendințe, capacitatea de a implica angajații pentru a maximiza contribuția acestora din partea managerului/întreprinzătorului nominalizat.

Un eveniment special, în care oamenii de business care și-au lăsat amprenta pe anul 2016 s-au adunat sub umbrela 1 AN de PROFIT.ro

Profit.ro s-a lansat în luna septembrie a anului trecut, ca o platformă de jurnalism online completată de secțiuni cu instrumente utile pentru publicul interesat de servicii financiare, investiții, oportunități de afaceri.

"Acum un an, ne-am propus câteva lucruri. Am stabilit că nu vom îngroșa rândurile, deja pline, ale media care tratează la unison același subiect declarat breaking news, dacă nu are valoare informativă reală, și nici nu vom urma agenda lansată de diverși comunicatori, ci vom încerca să fim noi creatori de agendă publică prin informațiile pe care le aducem în atenția cititorilor, concentrându-ne pe știri exclusive, pe analize, investigații și informații contextualizate. Am ales să urmăm calea mai grea, aceea a rigorii, acurateței, fără goană după senzațional, fără speculații ieftine, fără titluri care cerșesc clickuri. Un fel de anti-rețetă a succesului în online, ne-au spus mulți. Cu atât mai mult ne-a bucurat să vedem că, fără rețeta facilă a senzaționalului fals, am ajuns, mai rapid chiar decât ne așteptam, să fim urmăriți de un public important, să schimbăm agenda publică, să fim preluați de publicații cu tradiție, să influențăm sumarul jurnalelor TV, să contribuim chiar la schimbarea unor legi", a amintit, la Gala Povești cu Profit Made în România, Oana Osman, redactor-șef adjunct Profit.ro.

Gala a fost organizată cu sprijinul Generali, Eximbank Romania, CicolataBelgiana.ro Leonidas, Banca Transilvania, OMV Petrom, Philip Morris și Vodafone, cărora le mulțumim pentru participare

viewscnt
Afla mai multe despre
profit
premii
gala