CONFIRMARE Tranzacție - Fabrica din România a Jolly Scarpe, cumpărată de americani

CONFIRMARE Tranzacție - Fabrica din România a Jolly Scarpe, cumpărată de americani
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 17 apr 2024
Compania americană Lakeland Industries, producător de îmbrăcăminte de protecție pentru industrie cu vânzări în peste 50 de țări, cumpără Jolly Scarpe România, relevă acte prezentate acum și care confirmă informațiile anunțate anterior de Profit.ro.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania produce în România, la o fabrică din București, încălțăminte pentru pentru pompieri, fiind controlată de Minerva Manufacture de Chaussures, din Elveția.
 
Tranzacția de acum, care include și achiziționarea Jolly Scarpe din Italia, este evaluată la aproximativ 9 milioane de euro, sub rezerva ajustărilor ulterioare. Pentru afacerea din România, prețul avansat este de 2 milioane euro, conform datelor analizate de Profit.ro.
Metropolitan Life - creștere a primelor brute subscrise CITEȘTE ȘI Metropolitan Life - creștere a primelor brute subscrise

Jolly Scarpe este producător de încălțăminte profesională pentru pompieri, militari, poliție. Compania are sediul central în Montebelluna, Italia, și operațiuni de producție în București. În România, producătorul are peste 130 de angajați.

Personalul și echipa de conducere existentă vor rămâne în funcție după tranzacție.
 
Calculul este ca Jolly să adauge venituri din vânzări de 14 până la 16 milioane de dolari pentru Lakeland în acest an fiscal și să aibă un efect imediat de creștere.
 
Lakeland Industries, fondat în 1982 în Huntsville, Alabama, este un producător de articole de îmbrăcăminte de protecție pentru industrie, cu vânzări anuale de peste 100 de milioane de dolari.
viewscnt
Afla mai multe despre
lakeland industries
jolly scarpe
fabrica
ghete pompieri