Oportunități

Tarom a demarat procedura pentru achiziția a două aeronave

Tarom a demarat procedura pentru achiziția a două aeronave

astăzi, 13:14

Compania de stat Tarom a demarat, la începutul lunii februarie, o procedură care vizează achiziția a două aeronave în leasing operațional, iar în prezent procedura se află în etapa de evaluare a ofertelor, potrivit unui comunicat publicat marți de Ministerul Transporturilor.

 • Analiști: Euro poate coborî la minimul ultimilor 15 ani în cazul victoriei lui Le Pen la președinția Franței
  Analiști: Euro poate coborî la minimul ultimilor 15 ani în cazul victoriei lui Le Pen la președinția Franței
  ieri, 10:08

  Euro poate coborî la cel mai redus nivel al ultimilor 15 ani dacă Marine Le Pen va deveni președinte al Franței, cu o reacție imediată similară cu cea avută de lira sterlină după votul pentru Brexit al britanicilor din iunie 2016, potrivit analiștilor intervievați de Bloomberg.

 • VIDEO Incendiu la un depozit de cabluri din București, hala distrusă în totalitate
  VIDEO Incendiu la un depozit de cabluri din București, hala distrusă în totalitate
  vineri, 11:59

  Un incendiu a izbucnit, vineri, la un depozit de cabluri de pe Strada Cătănoaia, din Sectorul 3 al Capitalei, pentru stingerea lui acționând zece mașini de pompieri, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

 • Burcea, Paralela 45: După falimentele unor agenții, turiștii țin cont de brandul firmelor de la care cumpără vacanțe mai mult decât de preț
  Burcea, Paralela 45: După falimentele unor agenții, turiștii țin cont de brandul firmelor de la care cumpără vacanțe mai mult decât de preț
  joi, 16:30

  Criza economică și, mai ales, falimentele agențiilor de turism Genius și Mareea, îi determină pe mai mult de jumătate dintre turiștii români care pleacă în vacanțe să țină cont mai mult de brandul agenției de turism în care intră și de credibilitatea acesteia decât de prețul pachetului, a declarat, pentru Profit.ro, Alin Burcea, proprietarul agenției Paralela 45 și președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT).

 • Primăria Capitalei, proiecte noi de investiții: parc de distracții, acvariu, spital
  Primăria Capitalei, proiecte noi de investiții: parc de distracții, acvariu, spital
  miercuri, 18:31

  Primăria Capitalei anunță că va iniția proiecte noi de investiții, în bugetul primăriei pe anul 2017 fiind incluse sumele necesare elaborării studiilor de fezabilitate pentru un spital metropolitan, mai multe grădinițe, cartiere de locuințe sociale, dar și un parc de distracții și un acvariu public. Au fost alocate sume studiilor de fezabilitate pentru proiecte de infrastructură, precum pasajul suprateran de la intersecția Doamna Ghica cu Șoseaua Colentina sau supralărgirea șoselei București-Măgurele.

 • Anularea licitației Metrorex pentru trenurile Magistralei Drumul Taberei – Pantelimon a fost confirmată de instanță
  Anularea licitației Metrorex pentru trenurile Magistralei Drumul Taberei – Pantelimon a fost confirmată de instanță
  miercuri, 16:00

  Curtea de Apel București a respins contestația Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) din Bilbao (Spania) împotriva deciziei Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) de anulare a licitației de 1,56 miliarde de lei, fără TVA, pentru cumpărarea trenurilor destinate Magistralei 5 Drumul Taberei – Pantelimon, procedură de atribuire câștigată de spanioli și anchetată de Direcția Națională Anticorupție (DNA).

 • OTP Bank este interesată să cumpere Bancpost
  OTP Bank este interesată să cumpere Bancpost
  21 mar 2017

  Banca ungară OTP Bank caută oportunități de achiziții în Europa de Est, inclusiv în România, și intenționează să lanseze o ofertă pentru preluarea Bancpost "atunci când Eurobank o va vinde", spune CEO-ul OTP, Sandor Csanyi , într-un interviu comun pentru Bloomberg și Reuters.

 • Statele Unite interzic pasagerilor să aducă dispozitive electronice la bordul avioanelor din opt țări predominant musulmane
  Statele Unite interzic pasagerilor să aducă dispozitive electronice la bordul avioanelor din opt țări predominant musulmane
  21 mar 2017

  Administrația Trump a decis luni noaptea să interzică pasagerilor unor companii aeriene din opt țări predominant musulmane să aducă în țară dispozitive electronice mari, precum laptopuri, tablete sau camere. Această interdicție vizează cel puțin nouă companii aeriene din Orientul Mijlociu și nordul Africii, precum Emirates, Royal Jordanian și EgyptAir, transmite BBC News.

 • RAPORT Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut în 2016 de două ori mai mult decât în Praga sau Varșovia
  RAPORT Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut în 2016 de două ori mai mult decât în Praga sau Varșovia
  20 mar 2017

  Hotelurile din București au înregistrat anul trecut un avans al ratei de ocupare de 4,7%, față de anul anterior, o rată de creștere de aproape două ori mai mare decât în Praga sau Varșovia, iar tariful s-a majorat cu 5,8%, în contextul în care industria hotelieră din regiune a atras investiții importante anul trecut și păstrează un potențial mare de creștere, potrivit unui raport publicat luni de firma de consultanță Cushman & Wakefield.

 • Grindeanu: Pe următorul exercițiu bugetar vrem să se intre la execuție pentru autostrada Timișoara- Pancevo
  Grindeanu: Pe următorul exercițiu bugetar vrem să se intre la execuție pentru autostrada Timișoara- Pancevo
  18 mar 2017

  Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sâmbătă, la Timișoara,. că Guvernul a deblocat, săptămâna trecută, proiectul autostrăzii Timișoara - Pancevo (Serbia) și că pe următorul exercițiu bugetar se dorește execuția acestui proiect.