Agenția de presă News.ro sărbătorește un an de la lansare, peste o săptămână, prin Gala “România autentică. România pozitivă"

Agenția de presă News.ro sărbătorește un an de la lansare, peste o săptămână, prin Gala “România autentică. România pozitivă"
scris 20 mar 2017

Agenția de presă News.ro, cea mai nouă agenție din România, organizează, luni, 27 martie, Gala “România autentică. România pozitivă”, pentru a sărbători un an de activitate alături de partenerii, clienții și prietenii săi.

 

 

La Gala News.ro vor fi sărbătoriți oameni de valoare pentru ceea ce fac, pentru exemplul  personal și pentru impactul acestora în societate. Și, deci, și în știrile agenției.

"Agenția de presă News.ro s-a născut din dorința și voința unor jurnaliști de agenție cu mare experiență de a oferi în continuare conținut de calitate, relevant, adaptat condițiilor actuale de piață. Agenție independentă, News.ro este răspunsul nostru jurnalistic la realitățile din piața media, afectată de influențe politice, economice și de degradarea politicilor editoriale și a modului în care se practică jurnalismul.

Cei mai buni jurnaliști de agenție din România lansează News.ro CITEȘTE ȘI Cei mai buni jurnaliști de agenție din România lansează News.ro

La aniversarea unui an de știri și materiale jurnalistice, News.ro premiază oameni și faptele lor relevante, cei despre care am scris pe parcursul anului, precum și cei care ne inspiră reprezentând modele pentru noi și pentru cititorii noștri.

Dorim ca prin acest eveniment să transmitem principiile noastre, mesajele și crezul nostru și să aducem în lumina reflectoarelor oamenii care să genereze percepția pozitivă asupra valorilor și reperelor corecte ale societatii românești", transmite agenția.

Gala News.ro are ca parteneri Alexandrion Grup Romania,  Carrefour, UP Romania, Banca Transilvania, Auto Cobălcescu (dealer BMW), Iqos.ro, Aura Natural Gold Water, enRose, Easypost.

Detalii pe pagina evenimentului.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
news
agentie
gala