Athenee Palace, controlată de George Copos, va discuta retragerea de la bursă, după 23 de ani

Athenee Palace, controlată de George Copos, va discuta retragerea de la bursă, după 23 de ani
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 23 iun 2020

Compania Athenee Palace, la care cel mai mare acționar este grupul Ana Hotels, deținut de George Copos, și care administrează hotelul Athénée Palace Hilton din centrul Capitalei, va discuta retragerea de la tranzacționarea de la bursă și transformarea în societate de tip închis.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Athenee Palace este listată la bursă din 1997. La acest moment, are o capitalizare de circa 9 milioane lei.

EXCLUSIV Guvernul pregătește un “bailout” de 1 miliard lei pentru trei asigurători de credit comercial. Taxele contribuabililor vor plăti daune în locul reasigurătorilor străini CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Guvernul pregătește un “bailout” de 1 miliard lei pentru trei asigurători de credit comercial. Taxele contribuabililor vor plăti daune în locul reasigurătorilor străini

Ana Hotels deține în portofoliu șapte proprietăți, respectiv hotelurile Athénée Palace Hilton, de 5 stele, și Crowne Plaza Bucharest, de 4 stele, din Capitală, hotelurile Sport, Bradul și Poiana din Poiana Brașov, și Europa din Eforie Nord, ca și centrul Ana Aslan Health Spa din Eforie Nord.

Industria hotelieră este puternic afectată de criza coronavirus, Ana Hotels fiind obligată, pe acest fond, să închidă temporar mai multe hoteluri.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
copos
bursa
athenee