Cehii de la Fortuna Entertainment Group, implicați în pariuri sportive, au devenit sponsori ai echipei naționale de fotbal pentru 4 ani

Cehii de la Fortuna Entertainment Group, implicați în pariuri sportive, au devenit sponsori ai echipei naționale de fotbal pentru 4 ani
scris 20 mar 2017

Fortuna Entertainment Group, operator ceh licențiat de pariuri sportive și jocuri de noroc, a devenit sponsor oficial al echipei naționale de fotbal a României, a anunțat, la București, Per Widerstrom, CEO Fortuna Group. Mișcarea a fost anunțată de Profit.ro săptămâna trecută, împreună cu alte operațiuni efectuate rapid de companie pe piața românească.

Parteneriatul cu Federația Română de Fotbal este valabil pe 4 ani, începând din această lună.

Fortuna este sponsorul principal al Asociației de Fotbal a Cehiei și al clubului Legia Varșovia. Din 2014, compania sponsorizează și Super Liga de fotbal din Slovacia, care a fost redenumită Fortuna Liga.

O nouă echipă de fotbal este în pregătire pentru București, care să se lupte la titlu CITEȘTE ȘI O nouă echipă de fotbal este în pregătire pentru București, care să se lupte la titlu

Holdingul Fortuna Entertainment Group are sediul la Amsterdam și țintește poziția de lider pe piața de pariuri sportive și jocuri de noroc din Europa Centrală și de Sud-Est.

Grupul Fortuna Entertainment a fost înființat în 2009 și este o companie tranzacționată public, la Bursa de Valori din Praga și Varșovia.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
fortuna
hattrick
casa pariurilor
pariuri