Șeful Air France-KLM se ține de cuvânt: își anunță demisia

Șeful Air France-KLM se ține de cuvânt: își anunță demisia
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mai 2018

Șeful Air France-KLM, Jean-Marc Janaillac, a anunțat că va demisiona după ce staff-ul francez al companiei a respins o nouă propunere privind salariile, scrie BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

„Accept consecințele acestui vot și îmi voi prezenta demisia către consiliul de conducere al Air France și Air France-KLM în următoarele zile”, a declarat acesta, citat de news.ro.

După ce a fost supusă la vot, noua propunere a fost respinsă de 55% dintre angajați.

FOTO Tentativă de înșelătorie pe Facebook. Sunt vizați clienții companiei Altex România CITEȘTE ȘI FOTO Tentativă de înșelătorie pe Facebook. Sunt vizați clienții companiei Altex România

Angajații Air France au organizat mai multe greve în ultimele săptămâni din cauza nemulțumirilor salariale, iar pe 26 aprilie, 15% dintre zborurile Air France au fost anulate din cauza grevelor.

În luna aprilie, președintele companiei aeriene Air France a anunțat că va iniția o procedură de consultări directe cu toți salariații companiei, care vor fi invitați să aprobe ultimele propuneri salariale formulate de echipa managerială, propuneri respinse de sindicate, adăugând că în cazul unui vot negativ va demisiona.

viewscnt
Afla mai multe despre
air france
klm
demisie