GALERIE FOTO Frații Tate au chemat-o în România pe avocata care i-a apărat pe Mike Tyson și pe Michael Jackson

GALERIE FOTO Frații Tate au chemat-o în România pe avocata care i-a apărat pe Mike Tyson și pe Michael Jackson Galerie foto

Inquam Photos/Octav Ganea

Profit.ro
Profit.ro
scris 1 feb 2023

Milionarii britanici Andrew și Tristan Tate mai fac o încercare de a ieși din arest, iar miercuri au fost duși la Curtea de Apel București, care judecă o nouă contestație la decizia de prelungire a mandatelor de arestare emise pe numele lor. Frații Tate au cooptat-o în echipa de avocați care îi reprezintă și pe Tina Glandian, care a apărat mai multe vedete americane, precum Mike Tyson, Chris Brown, dar și pe Michael Jackson.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

UPDATE Frații Tristan și Andrew Tate rămân în arest preventiv, a decis, miercuri, Curtea de Apel București, iar decizia magistraților este definitivă. 

IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN GALERIA FOTO (Inquam Photos/Octav Ganea)

În 20 ianuarie, mandatele de arestare preventivă pentru frații Tate și pentru cele două complice ale lor au fost prelungite cu 30 de zile de către Tribunalul București, scrie Hotnews.ro.

FOTO Curier plătit în România cu bani de jucărie. Un detaliu de pe bancnote a trecut neobservat, deși dădea de gol înșelăciunea CITEȘTE ȘI FOTO Curier plătit în România cu bani de jucărie. Un detaliu de pe bancnote a trecut neobservat, deși dădea de gol înșelăciunea

Milionarii britanici au contestat decizia la Curtea de Apel București, unde au fost duși miercuri dimineață. Andrew și Tristan Tate au plecat de la Curtea de Apel București în jurul orei 12.00, iar instanța a rămas în pronunțare.

Frații Tate au cooptat-o în echipa de avocați care îi reprezintă și pe Tina Glandian, care a apărat mai multe vedete americane, precum Mike Tyson sau Chris Brown, dar și pe Michael Jackson.

DECIZIE Cărțile de identitate electronice, solicitate la orice serviciu de evidență a populației. Mapă digitală pentru fiecare persoană. Vechile buletine, folosite încă în UE CITEȘTE ȘI DECIZIE Cărțile de identitate electronice, solicitate la orice serviciu de evidență a populației. Mapă digitală pentru fiecare persoană. Vechile buletine, folosite încă în UE
  • „Tina Glandian a venit să se alăture echipei noastre. Noi am alcătuit o echipă globală, având în vedere dimensiunea globală a acestui caz.
  • Avem încredere completă în sistemul judiciar din România că va oferi o anchetă onestă și corectă, dar am alcătuit o echipă foarte conjugată, care funcționează ca un mecanism bine uns. Tina a venit să se alăture echipei”, a declarat Mateea Petrescu, „director de comunicare” în cazul Tate.

De altfel, Tina Glandian, avocata vedetelor americane, i-a vizitat marți seară, în arestul Poliției Capitalei, pe cei doi milionari britanici.

Acuzațiile aduse de DIICOT celor doi milionari britanici

Cei doi frați britanici, alături de cele două complice ale lor - o fostă polițistă și iubita lui Andrew Tate - se află în arest din 30 decembrie 2022.

Frații Tate și cele două tinere complice sunt acuzați de DIICOT că au constituit un grup infracțional organizat în scopul racolării, cazării și exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conținut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activități, ar fi obținut importante sume de bani.

Guvernul Ciucă va promova un proiect de lege prin care sunt recunoscute drepturi ale cuplurilor gay căsătorite, dacă unul din parteneri este cetățean UE CITEȘTE ȘI Guvernul Ciucă va promova un proiect de lege prin care sunt recunoscute drepturi ale cuplurilor gay căsătorite, dacă unul din parteneri este cetățean UE

Conform procurorilor, frații Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relații de iubire, după care le duceau într-o casă din județul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video care erau postate apoi pe site-uri pentru adulți. Cei doi frați le induceau în eroare pe tinere că ar dori o relație de căsătorie/concubinaj și că ar avea față de ele sentimente reale de iubire (metoda „loverboy”).

Victimele le-au povestit anchetatorilor că în vila din județul Ilfov era amenajat un studio de videochat, fiind întâmpinate la venire de paznici înarmați. Totodată, ele ar fi fost obligate să își facă tatuaje cu mesajul "owned by Tate".

Până în prezent, au fost identificate șase victime care au fost exploatate sexual de grupul condus de cei doi frați britanici.

DIICOT a instituit sechestru pe averea fraților Tate, respectiv pe 10 imobile case și terenuri și pe 15 autoturisme de lux: trei autoturisme Porsche, două BMW, două Ferrari, un Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini și cinci mașini Mercedes. Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) a preluat în administrare mașini și ceasuri de lux, dar și mai multe sume de bani, în valoare totală de aproximativ 18 milioane lei (3.636.000 de euro).

„Femeile folosesc sistemul judiciar pentru a pedepsi bărbații”

Unul dintre frații Tate a susținut, în fața procurorilor care instrumentează dosarul de trafic de persoane și viol care îi vizează, că femeile care au dat declarații ca victime în acest dosar „sunt geloase” și ”nu au știut altceva decât să ceară bani pentru a merge la cumpărături”. Acesta mai susține că „femeile înțeleg să folosească sistemul judiciar pentru a pedepsi bărbații”.

Reacția României după înfrângerea în alegeri a partidului cancelarului Austriei, care a blocat aderarea la Schengen CITEȘTE ȘI Reacția României după înfrângerea în alegeri a partidului cancelarului Austriei, care a blocat aderarea la Schengen

„Femeile înțeleg să folosească sistemul judiciar pentru a pedepsi bărbații și eu consider că aceste declarații împotriva mea sunt date de aceste femei care sunt geloase care nu au știut altceva decât să îmi ceară bani pentru a merge la cumpărături”. Este afirmația făcută de unul dintre frații Tate în fața procurorilor care instrumentează dosarul în care Andrew și Tristan Tate și două complice ale lor sunt cercetați pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, conform News.ro.

Afirmația, prezentată de procurori instanței de judecată care a decis prelungirea arestării preventive pentru cei patru, este invocată în motivarea încheiată de Tribunalul București. Magistrații acestei instanțe rețin, cu referire la această afirmație, că ea a fost făcută „în contextul în care toate persoanele vătămate din prezenta cauză i-au cerut inculpatului ... atenție și afecțiune, solicitare care evident a fost condiționată de acest inculpat de realizarea de către victime a unor activități care să îi aducă tocmai acestuia venituri”, instanța subliniind că acesta este cazul ambilor frați Tate.

  • „Judecătorul are în vedere periculozitatea deosebită a inculpaților, capacitatea acestora de a identifica segmente de victime cu o vulnerabilitate crescută, în căutarea unor oportunități mai bune de viată, ca apoi să considere că vinovații sunt victimele care doresc îmbogățirea, nu traficanții care obțin profituri uriașe din exploatarea vulnerabilității materiale a acestora”, se mai arată în document

Printre motivele care au stat la baza deciziei de prelungire a arestului preventiv în cazul celor patru stau și cifrele legate de traficul de persoane, considerat sclavie modernă.

VIDEO Incendiu cu degajare mare de fum la un depozit din orașul Voluntari CITEȘTE ȘI VIDEO Incendiu cu degajare mare de fum la un depozit din orașul Voluntari
  • „Judecătorul de drepturi și libertăți are în vedere gravitatea ridicată a fenomenului de trafic de persoane, astfel că în fiecare zi, 24,9 milioane de victime sunt prinse în sclavia modernă.
  • Traficul de persoane este o afacere foarte profitabilă, care aduce profituri estimate la 150 miliarde de dolari pentru traficanți.
  • În același timp, aceasta continuă să fie și una dintre infracțiunile cu cele mai grave consecințe în planul umanitar, astfel că afirmația “ în spatele fiecărui număr se ascunde o viață, un suflet, un destin, iar ceea ce este peste zero deja este prea mult” își găsește cu prisosință locul într-un context în care acțiunile societăților umane moderne urmăresc să-și specializeze resursele – politici, acțiuni sociale, profesioniști bine pregătiți etc. – pentru a oferi tuturor formelor de criminalitate organizată și, în particular, traficului de persoane, un răspuns necruțător, inteligent și adaptat, susceptibil de a reduce cât de mult numărul victimelor, de a diminua și controla cât de mult riscurile și vulnerabilitățile și de a pedepsi cât mai aspru un număr tot mai mare de traficanți”, mai notează Tribunalul București.

„România este o țară comunistă”

Într-un mesaj postat pe Twitter la sfârșitul lunii ianuarie, milionarul americano-britanic Andrew Tate a acuzat că „România este un stat comunist”, deși anterior le-a spus fanilor săi că s-a mutat la noi în țară fiindcă i-ar fi mai ușor să scape de acuzațiile de viol.

Noi reguli apar în restaurant: Consumatorul să știe câte E-uri conțin produsele și că a demarat procesul de îmbălsămare din timpul vieții. \ CITEȘTE ȘI Noi reguli apar în restaurant: Consumatorul să știe câte E-uri conțin produsele și că a demarat procesul de îmbălsămare din timpul vieții. "Dacă Dumnezeu voia ca în spațiul danubiano-carpato-pontic să mâncăm grăsime de palmier..."
  • „România este o țară comunistă. Zero dovezi și zero probe doar suspiciuni.
  • Te vor închide în închisoare și încerca să te găsească vinovat de lucruri. Apoi îți vor risipi viața pe măsură ce eșuează. Te eliberează ani mai târziu și nici măcar nu își cer scuze”, acuză o nouă postare făcută pe pagina de Twitter a lui Tate.

Într-o altă postare făcută sub formă de poezie pe pagina sa de Twitter, el s-a plâns de condițiile din detenție, afirmând că este închis într-o celulă fără lumină în care sunt gândaci și păduchi:

  • „Încearcă să ma facă să cedez. Închis într-o celulă fără lumină. Gândacii, păduchii și ploșnițele de pat sunt singurii mei prieteni noaptea.(...)
  • Încearcă să picure ură în inima mea. (...) Încearcă să îmi facă Mintea de Fier să cedeze cu această încarcerare injustă.
  • (...) Nu mă pot face să cedez. Cei care mă păzesc știu că sunt nevinovat. Știu că este injust. Ei văd că nu voi ceda niciodată și respectă determinarea mea”.

Arestarea fraților Tate în România a fost pe larg comentată în presa internațională, în special cea din Marea Britanie, dat fiind numărul uriaș de urmăritori pe care Andrew Tate a reușit să îl atragă în mediul online.

viewscnt
Afla mai multe despre
avocata
andrew și tristan tate