Adriana Cotel este noul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate

Adriana Cotel este noul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 ian 2019

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a decis, vineri, numirea în funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) a Adrianei Cotel care a deținut funcția de președinte al Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale. Propunerea de numire a fost făcută de către ministrul Sănătății, Sorina Pintea, decizia fiind publicată deja în Monitorul Oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Premierul Viorica Dăncilă a emis, vineri, o decizie privind numirea Adrianei Cotel în funcția de membru al Consiliului de Administrație și de președinte cu rang de secretar de stat al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, scrie News.ro.

Producătorul Algocalmin își consolidează prezența pe piața europeană printr-o investiție de 30 milioane euro CITEȘTE ȘI Producătorul Algocalmin își consolidează prezența pe piața europeană printr-o investiție de 30 milioane euro

Propunerea de numire a fost făcută de către ministrul Sănătății, Sorina Pintea, iar decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial.

Adriana Cotel, o apropiată a lui Darius Vâlcov, a deținut până în prezent funcția de președinte al Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale.

Din 1 februarie 2018, atribuțiile președintelui CNAS au fost preluate de vicepreședintele Răzvan Teohari Vulcănescu, după eliberarea din funcție, la cerere, a lui Laurențiu - Teodor Mihai.

viewscnt
Afla mai multe despre
adriana cotel
cnas