Agroland intră pe piața din Sibiu, cu o investiție de 200.000 euro

Agroland intră pe piața din Sibiu, cu o investiție de 200.000 euro

Horia Cardoș, fondator și director general al Agroland

Profit.ro
Profit.ro
scris 7 oct 2021

Grupul Agroland intră pe piața din Sibiu, prin deschiderea primului magazin din oraș, în urma unei investiții de 200.000 euro, în care nu sunt incluse stocurile de marfă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Acesta este cel de-al zecelea magazin MEGA inaugurat de Agroland în 2021. Reprezentanții rețelei Agroland au în plan ca, până la sfârșitului acestui an, să mai deschidă două unități MEGA, în Bârlad (jud. Vaslui) și Balș.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

„Obiectivul nostru este ca, până la finele lui 2022, să atingem numărul de 30 de magazine MEGA deschise, iar astfel să devenim cel mai important jucător din regiune”, a declarat Horia Cardoș, fondator și director general al Agroland.

Agroland intră pe piața din Sibiu, cu o investiție de 200.000 euro

Fondatorul celei mai extinse rețele de retail agricol din România consideră că gamele destinate animalelor de companie și grădinăritului se vor menține la același nivel și în ultimul trimestru din 2021, nefiind afectate de restricțiile generate de pandemie. „Anul acesta a fost foarte bun din punct de vedere al prețului cerealelor și al producției și văd cu bucurie că micii fermieri și antreprenorii români din agribusiness sunt tot mai dedicați afacerilor lor”, a mai punctat Horia Cardoș.

Agroland este cea mai mare rețea de magazine cu produse pentru gardening, pet care și hobby farming din România, are capital 100% românesc și a fost fondată în 1997, la Timișoara, de către antreprenorul Horia Cardoș.

În prezent, rețeaua Agroland are peste 250 de magazine, localizate în 29 de județe, și peste 2.200.000 de clienți an.

Grupul Agroland a înregistrat o cifră de afaceri de 38,4 milioane de euro, la finele lui 2020, și are peste 300 de angajați.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
agroland
magazin