Daea: Îi îndemn pe toți să mănânce ce trebuie și să mânânce ce fac românii noștri și să cumpere de la românii noștri

Daea: Îi îndemn pe toți să mănânce ce trebuie și să mânânce ce fac românii noștri și să cumpere de la românii noștri
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mar 2023

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, le recomandă oamenilor să cumpere alimente produse de ”românii noștri”, care oferă sațietate, dar și gustul pe care fiecare îl caută.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ce așteptări au de la magazinele online din România clienții de pe piețele regionale de interes (Bulgaria, Grecia, Polonia, Slovacia și Ungaria), perspectivele economice ale comerțului online în anul 2023, răspunsurile pieței de curierat la cerințele tot mai specifice ale clienților, în contextul provocărilor anului, vor fi prezentate la Conferințele „Barometrul e-Commerce”, organizate de Profit.ro în parteneriat cu DPD România și devenite deja o tradiție. În acest an, conferința va fi organizată pe 7 martie, la Marriott Grand Hotel Bucharest, urmând să fie transmisă în direct și de PROFIT NEWS TV

Întrebat despre problemele care apar privind calitatea unor produse care se vând în supermarketuri, ministrul Petre Daea a spus la Iași că el este împotriva oricărui produs sintetic și că îi îndeamnă pe oameni să cumpere de la ”românii noștri”, scrie News.ro.

Legumele se vând la prețul cărnii de porc în Ungaria CITEȘTE ȘI Legumele se vând la prețul cărnii de porc în Ungaria

”Sunt împotriva oricărui produs sintetic. Eu îi îndemn pe toți să mănânce ce trebuie și să mânânce ce fac românii noștri și să cumpere de la românii noștri. Ocoliți aceste zone, faceți ce ați făcut dintotdeauna, căutați produsele pe care le avem și pe care le știm noi și care ne asigură pe de o parte sațietate, dar ne asigură și acel răspuns la gustul fiecăruia, știind că este bun. Este produsul țării, produsul făcut de noi, de foarte bună calitate și merită să-l folosim. Lăsați restul acolo unde se găsește”, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea.

viewscnt
Afla mai multe despre
petre daea
ministrul agriculturii
alimente