Ediția a doua a Forumului ROCA Agri RDF a reunit peste 300 de participanți

Ediția a doua a Forumului ROCA Agri RDF a reunit peste 300 de participanți
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 15 feb 2024

Holdingul de agricultură ROCA Agri RDF, companie deținută majoritar de ROCA Investments, a organizat cea de a doua ediție a Forumului ROCA Agri RDF, în perioada 6-9 februarie, în orașul Egerszalók, reunind peste 300 de fermieri și reprezentanți ai mediului de afaceri și instituțional din sectorul agricol, de pe plan local și internațional.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ediția a doua a Forumului ROCA Agri RDF a reprezentat un prilej de a aduna la masa discuțiilor reprezentanți ai sectorului agricol românesc și internațional pentru a afla noutăți despre produsele și serviciile holdingului ROCA Agri RDF, perspectivele de creștere ale agriculturii locale, care este rolul agriculturii la nivel european sau pentru a face schimb de experiență care să ajute la luarea unor decizii avantajoase.

Ediția a doua a Forumului ROCA Agri RDF a reunit peste 300 de participanți

Forumul ROCA Agri RDF a constituit un moment de conexiune pentru peste 300 de fermieri și alți reprezentanți ai sectorului agricol, având ocazia de a interacționa și a face schimb de experiență pe teme de interes reciproc. Ne dorim ca acest eveniment să devină unul de referință pentru sectorul agricol românesc unde cei interesați să poată lua pulsul comunității agricole, plecând de la nevoile reale, din teren, ale fermierilor. Organizarea Forumului nu a fi fost posibilă fără implicarea echipelor din cadrul holdingului ROCA Agri RDF și a partenerilor săi, cărora le mulțumesc pentru efortul susținut depus”, a declarat Alexandru Savin, CEO al holdingului de agricultură ROCA Agri RDF.

În condițiile în care sectorul agricol românesc a avut în 2023 o evoluție dificilă din cauza secetei din vara anului trecut, a presiunii costurilor, a surplusului anumitor culturi pe piața locală în contextul conflictului din Ucraina sau a schimbărilor climatice, viteza de adaptare și inovația s-au dovedit a fi atributele care pot să facă diferența în maximizarea recoltelor. De aceea, Forumul constituie un spațiu de întâlnire pentru a prezenta diverse produse și servicii certificate sau aflate în curs de dezvoltare (R&D), cum ar fi cele pentru controlul și proctecția diverselor culturi, și o ocazie de a discuta direct cu fermierii despre cum pot să integreze acele soluții în businessurile lor.

Forumul ROCA Agri RDF 2024 a fost organizat de holdingul de agricultură ROCA Agri RDF, alături de companile din portofoliu, RDF SA, RDF Agricultura SRL, Adidana SRL, Dachim&Supliment SRL, Agro IFN SA, și partenerii săi: BAYER, CORTEVA, ADAMA, KWS, TIMAC AGRO ROMANIA SRL, RAGT SEMINTE SRL, LIDEA ROMANIA S.R.L., UPL AGRICULTURAL SOLUTIONS ROMANIA S.R.L., LIMAGRAIN ROMANIA S.R.L., HOLLAND FARMING AGRO SRL, GENEZIS TRADE ROMANIA S.R.L., CARMEUSE HOLDING S.R.L., MEWI, NETAFIM, ALTA SEED, NUSEED, SHARDA, ELIXIR, NUFARM, ECOFOL și RIAGRO.

Prezent pe piața românească din luna iulie 2022, holdingul ROCA Agri RDF a încheiat anul 2023 cu afaceri de peste 182 milioane de euro, dublându-și suprafața agricolă exploatată, până la 4.000 de hectare. Prin intermediul companiilor pe care le deține și care sunt în continuă expansiune, holdingul este unul dintre principalii jucători de pe piața de agribusiness, distribuție de inputuri, tradingul cu cereale, precum și a procesarii.

Investitorii ai ROCA Agri RDF sunt ROCA Investments, compania cea mai dinamică de private equity din România, în calitate de acționar majoritar, și Florin Deznan, fondator RDF SA. ROCA Investments investește majoritar în companii antreprenoriale de dimensiune medie pentru a le transforma în performeri în sectoarele strategice în care activează.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
roca agri rdf
alexandru savin