OTP Bank România a lansat un credit pentru achiziția de echipamente agricole

OTP Bank România a lansat un credit pentru achiziția de echipamente agricole
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 sep 2015

OTP Bank România a lansat un nou produs de finanțare pentru domeniul agricol - creditul pentru achiziția de echipamente agricole, adresându-se persoanelor juridice și clienților PFA/ÎI/IF care desfășoară activități în domeniul agricol, potrivit unui comunicat al băncii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul produs este destinat achiziționării de mașini și utilaje agricole, precum și pentru orice alte bunuri care sunt utilizate de client pentru desfășurarea activității în fermă. Pot fi achiziționate atât bunuri noi, cât și bunuri second-hand.

"Considerăm că agricultura este o ramură importantă a economiei locale a cărei dezvoltare poate contribui substanțial la creșterea economică a României. În acest sens, investițiile din agricultură pentru alinierea la standardele moderne de lucru sunt un factor determinant", a declarat László Dióși, CEO OTP Bank România.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank Plc., oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croația, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia și Serbia, pentru mai mult de 12,.2 milioane de clienți.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
otp bank
echipamente agricole