Un furnizor de servicii al armatei SUA deschide filială în România

Un furnizor de servicii al armatei SUA deschide filială în România
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 10 nov 2022

Compania americană Taylors International Services, furnizor de catering și alte servicii pentru armata SUA și platforme terestre și offshore din industriile de petrol, gaze naturale, construcții și minerit, a intrat pe piața românească, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Activitatea din România va fi coordonată de la biroul deschis la Constanța, potrivit sursei citate.

Taylors furnizează servicii de susținere a vieții, de la catering offshore și menaj la asistență pentru operațiuni de bază, cazare și management al facilităților.

Printre clienții Taylors se numără companii din domeniile petrol-gaze, energie, construcții și minerit, dar și diverse entități guvernamentale și armata SUA.

FOTO ULTIMA ORĂ SUA finanțează construirea reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă. Despre câți bani e vorba CITEȘTE ȘI FOTO ULTIMA ORĂ SUA finanțează construirea reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă. Despre câți bani e vorba

Pentru forțele militare americane, Taylors aduce suport pentru operațiuni de bază, inclusiv servicii de alimentație, menaj sau spălătorie, precum și activități de agrement.

“Personalul staționat în locații remote va funcționa la un nivel mai înalt și cu un moral mai bun atunci când se poate bucura de mâncare copioasă, spații de locuit curate și confortabile și o varietate de activități de agrement”, spun reprezentanții Taylors.

Compania are o prezență globală, inclusiv în medii dure – offshore, deșert, junglă, teren înghețat sau zone de război.

Taylors International Services a fost înființată în 1996, în Lafayette, Lousiana, de către Butch Darce, un executiv cu experiență în vânzări și industriile de petrol și gaze, respectiv catering. Darce s-a pensionat în urmă cu doi ani, dar a rămas la conducerea boardului de directori Taylors.

Primele contracte au vizat zona Gofului Mexic, iar ulterior compania s-a extins atât în SUA cât și în Orientul Mijlociu, Asia, Africa, Europa și America de Sud.

viewscnt
Afla mai multe despre
taylors lansare catering