Antreprenoriatul digital. Cum poți transforma o idee într-un business profitabil?

Antreprenoriatul digital. Cum poți transforma o idee într-un business profitabil?
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 ian 2016

Profit.ro lansează miercuri, 27 ianuarie, seria de evenimente Povești cu Profit, un eveniment inspirațional în care manageri, investitori, antreprenori și oameni de afaceri, cu viziune și strategii bine puse la punct, care au dat dovadă de inventivitate și flexibilitate, sunt invitați să împărtășească audienței valoroasa lor experiență în business și poveștile personale care i-au condus către succes.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conceput sub forma unor întâlniri lunare, Povești cu Profit este un loc de dezbatere în care vor găsi răspuns toți cei care doresc să înceapă o afacere, dar și un punct de întâlnire în care poveștile se transformă în idei de business.

Prima ediție a seriei Povești cu Profit va avea loc la WeLoveDigital Unirii (Strada Radu Vodă 17, etajul 5, sector 4, București, România) și va avea ca temă ”Antreprenoriatul digital.Cum poți transforma o idee într-un business profitabil?”.

Liviu Dragan CEO TotalSoft, Andrei Lopată, CEO Atypical Games și Revo Solutions, Marius Dosinescu, fondator Floridelux.ro și Remus Vișan Fondator& Managing Partner, Paravion sunt cei 4 invitați care vor împărtăși audienței povestea afacerii pe care o conduc și detalii, din călătoria în business și în viață, precum și principiile de viață și de business după care se ghidează în luarea deciziilor.

Ce soluții au la îndemână antreprenorii pentru eficientizarea afacerilor sau ce opțiuni de finanțare au companiile și start-up-urile care doresc să se extindă prin proiecte inovatoare sunt doar cateva din întrebările audienței care își vor primi răspunsul în cadrul evenimentului.

Povești cu profit este un eveniment cu oameni care să ne inspire, despre povești care să ne motiveze pentru că avem nevoie de curaj pentru a începe.

Accesul la eveniment este liber in limita locurilor disponibile. Detalii și înregistrări la: evenimente@profit.ro sau pe pagina evenimentului.

viewscnt
Afla mai multe despre
eveniment
antreprenori
povesti cu profit