Australia își propune să devină unul din primii zece exportatori de armament

Australia își propune să devină unul din primii zece exportatori de armament
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2018

Australia își propune să devină unul din primii zece exportatori de armament din lume în următorul deceniu, a declarat luni premierul australian Malcolm Turnbull, într-o conferință de presă la Sydney.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

El a anunțat o nouă strategie de stimulare a exporturilor de armament, în primul rând prin credite garantate de guvern, în sumă totală de 3,8 miliarde de dolari australieni (3,1 miliarde de dolari SUA), producătorilor din industria de apărare, scrie Agerpres.

Rocket Lab a lansat Steaua Umanității, un satelit creat pentru a ne reaminti locul în Univers. Astronomii, nemulțumiți de “bila disco” spațială CITEȘTE ȘI Rocket Lab a lansat Steaua Umanității, un satelit creat pentru a ne reaminti locul în Univers. Astronomii, nemulțumiți de “bila disco” spațială

Potrivit lui Malcolm Turnbull, acordarea acestor credite va duce la crearea de locuri de muncă și va ajuta Australia să-și atingă potențialul în materie de tehnologie de apărare și de inovație.

SUA sunt cel mai mare exportator de armament la nivel global, cu o treime din totalul vânzărilor, fiind urmate de Rusia, China, Franța, Germania și Marea Britanie

viewscnt
Afla mai multe despre
australia
arme