Aeroportul din Dubai ar putea deveni cel mai aglomerat din lume în actualul deceniu

Aeroportul din Dubai ar putea deveni cel mai aglomerat din lume în actualul deceniu
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2016

Aeroportul Internațional din Dubai ar putea deveni în actualul deceniu cel mai aglomerat din lume, depășind aeroporturile din Beijing și Atlanta, datorită extinderii operațiunilor companiei Emirates, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Traficul de pasageri pe aeroportul din Dubai va crește la 83 de milioane în acest an, de la 78 de milioane în 2015, urmând să atingă 90 de milioane de persoane în 2017, a afirmat directorul general al Dubai Airports, Paul Griffiths, într-un interviu.

”Ratele de creștere pe care le înregistrăm sunt de peste două ori mai mari decât cele ale aeroporturilor din Beijing și Atlanta. Probabil că în în acest deceniu vom ajunge pe primul loc, depășind traficul lor de pasageri”, a spus Griffiths.

Dubai, care este deja cel mai aglomerat aeroport din lume în funcție de traficul internațional, a câștigat anul trecut 7,5 milioane de pasageri, scrie News.ro.

Volkswagen a ajuns la un acord cu dealerii din SUA, cărora le plătește 1,2 miliarde dolari ca să renunțe la procese CITEȘTE ȘI Volkswagen a ajuns la un acord cu dealerii din SUA, cărora le plătește 1,2 miliarde dolari ca să renunțe la procese

În timp ce Atlanta Hartfield-Jackson, principalul port aerian al Delta Air Lines, rămâne cel mai aglomerat aeroport, a procesat anul trecut un număr suplimentar de doar 5,3 milioane de pasageri, totalul atingând 101,5 milioane de persoane. În cazul principalului aeroport din Beijing creșterea a fost de 3,8 milioane de pasageri, la 89,9 milioane de persoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroportul din dubai