Anunț - Când va fi lansată licitația pentru extinderea metroului către comuna Berceni

Anunț - Când va fi lansată licitația pentru extinderea metroului către comuna Berceni
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 nov 2023

Licitația pentru extinderea magistralei M2 de metrou către comuna Berceni va fi lansată în prima jumătate a anului 2024, a anunțat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„În următoarele luni se finalizează studiul de fezabilitate, vorbesc de două luni, și putem în prima jumătate a anului 2024 să ridicăm, de asemenea, în SICAP, procedura de licitație, mizând că vom avea finanțare. De aceea, am construit acest proiect împreună cu JASPERS din următorul Program Operațional Infrastructură Mare sau Programul Operațional de Transport”, a declarat Băluță.

FOTO Renault Twingo electric, versiunea franceză a viitoarei generații Dacia Spring - prezentat în premieră. Va costa 20.000 de euro CITEȘTE ȘI FOTO Renault Twingo electric, versiunea franceză a viitoarei generații Dacia Spring - prezentat în premieră. Va costa 20.000 de euro

El a precizat că studiul de prefezabilitate pentru extinderea magistralei M2 de metrou către comuna Berceni este finalizat, scrie Agerpres.

„Urmează în următoarele săptămâni o dezbatere publică, pentru a stabili exact care sunt modificările pe care Planul Urbanistic din comuna Berceni trebuie să le sufere, pentru că această investiție este calibrată pe un anumit număr de călători, tocmai ca ea să fie o investiție eficientă. De aceea, consultantul JASPERS a stabilit, împreună cu Sectorul 4 și Consiliul Județean Ilfov, un plan de dezvoltare pentru această zonă”, a adăugat Daniel Băluță.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrou
licitatie