Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, renunță la unele curse spre Timișoara, acuzând "fricțiuni" create de aeroport

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, renunță la unele curse spre Timișoara, acuzând "fricțiuni" create de aeroport
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 feb 2018

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, renunță din 17 februarie la zborurile pe ruta Timișoara-Iași-Cluj, invocând "fricțiuni create de către Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara".

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Din cauza fricțiunilor create de către Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara suntem nevoiți să vă informăm asupra deciziei companiei Blue Air de a anula zborurile Timișoara-Iași-Cluj cu efect imediat.

Este păcat ca după o lungă colaborare să ajungem într-un asemenea punct, dar se pare că prezența companiilor românești pe piața din Romania deranjează din ce în ce mai tare.

Operarea zborurilor pe acestă rută se suspendă începând cu data de 17 Februarie 2018", se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a companiei, fără alte detalii.

Pasagerii care și-au achiziționat bilete pentru aceste zboruri sunt asigurați de către companie că vor primi "soluții personalizate".

Greva din industria auto germană, pe punctul de a lua amploare. Ford, VW, Daimler refuză să ridice salariul. Șeful sindicatului VW spune că, dacă e nevoie, poate scoate din producție jumătate din angajații grupului la nivel global, inclusiv la furnizori CITEȘTE ȘI Greva din industria auto germană, pe punctul de a lua amploare. Ford, VW, Daimler refuză să ridice salariul. Șeful sindicatului VW spune că, dacă e nevoie, poate scoate din producție jumătate din angajații grupului la nivel global, inclusiv la furnizori

Blue Air și-a început activitatea pe 13 decembrie 2004, în prezent operând peste 100 de rute din 16 țări. Compania are nouă baze operaționale, în București, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Larnaca, Liverpool, Torino și Alghero.

Blue Air are 1.500 salariați. În bazele externe, 85% dintre angajații companiei sunt locali. În prezent, compania are o flotă 28 de avioane Boeing 737.

În anul 2016, Blue Air a devenit cea mai mare companie aeriană românească, depășind în premieră compania de stat Tarom după numărul de pasageri transportați.

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
curse
timisoara