Bolt lansează un nou serviciu în Cluj-Napoca

Bolt lansează un nou serviciu în Cluj-Napoca
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 dec 2019

Platforma de transport Bolt a anunțat, marți, că lansează un nou serviciu în Cluj-Napoca, Bolt Confort, destinat pasagerilor care vor să călătorească cu automobile mai noi și mai confortabile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua categorie permite accesul la o clasă superioară de mașini, precum Audi A6, BMW Seria 5 sau Mercedes E-Klasse, scrie News.ro.

FOTO Uber lansează o nouă opțiune - selfie periodic CITEȘTE ȘI FOTO Uber lansează o nouă opțiune - selfie periodic

Serviciul poate fi accesat din ecranul principal al aplicației și este plasat alături de opțiunea Bolt, iar ambele categorii apar ca opțiuni imediat după ce este selectată destinația finală.

Această opțiune premium a fost implementată la cererea clienților, iar noul serviciu face parte din planul de extindere în orașele principale ale țării, potrivit companiei.

În Cluj-Napoca o călătorie cu Bolt Confort costă 2,25 lei/km și 0,35 lei/minut, iar tariful minim va fi de 10 lei. Șoferii parteneri înrolați în această categorie se pot aștepta astfel la venituri mai mari, având parte și de bonusurile zilnice oferite de Bolt, cu condiția să utilizeze automobile care să corespundă nivelului de calitate impus de compania de ride-hailing.

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, concurează în România, pe zona de transport, cu Uber și Yango.

viewscnt
Afla mai multe despre
bolt
cluj-napoca