CFR Marfă estimează pierderi de peste 232 milioane lei

CFR Marfă estimează pierderi de peste 232 milioane lei
scris 9 oct 2018

CFR Marfă estimează pierderi de 232,6 milioane lei în acest an, la venituri totale de 761,5 milioane lei, potrivit unui proiect de Hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli rectificat pentru acest an al companiei.

Astfel, potrivit notei de fundamentare, compania prevede ”pierderi în sumă de 232.626 mii lei, ca urmare a nerealizării veniturilor totale aprobate pe anul 2018”, scrie News.ro.

Compania și-a planificat cheltuieli cu investițiile în sumă de 81 milioane lei.

Avertismentul Comisiei Europene către Berlin: Nu exportați mașinile diesel vechi în Europa de Est! O analiză Profit.ro relevă însă că aceste mașini au început deja să se mute pe străzile din România CITEȘTE ȘI Avertismentul Comisiei Europene către Berlin: Nu exportați mașinile diesel vechi în Europa de Est! O analiză Profit.ro relevă însă că aceste mașini au început deja să se mute pe străzile din România

Cheltuielile totale sunt bugetate la 994,1 milioane lei, din care cheltuielile cu personalul sunt de 323,55 milioane lei.

CFR Marfă are circa 6.100 de angajați. Câștigul mediu lunar determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială este de 4.245 lei pe salariat.

Societatea preconizează plăți restante pentru finalul anului de 320 milioane lei și are de încasat creanțe restante de 344,5 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr marfa